Bezoek Ermaksan op TechniShow 2020 | Van 17 t/m 20 maart 2020

30 januari, 2020

Home » Alle berichten » Bezoek Ermaksan op TechniShow 2020 | Van 17 t/m 20 maart 2020

Bezoek Ermaksan op TechniShow 2020 | Van 17 t/m 20 maart 2020

Hét toonaangevende platform voor industriële productietechnologie

Het duurt niet lang meer tot de start van TechniShow 2020: hét toonaangevende platform in de Benelux op het gebied van innovatieve, industriële productietechnologie voor de maakindustrie, waar u kunt zien hoe u de volgende stap kunt zetten in slimme productie optimalisatie. Uiteraard is Landré, als officiële dealer van Ermaksan machines in de Benelux, aanwezig tijdens deze grote beurs en laten we u graag de nieuwste machines, technologieën en ontwikkelingen zien.

TechniShow 2020 is voor u de uitgelezen kans om de toekomst van de maakindustrie te zien, horen, voelen en proeven. Er worden verschillende thema’s behandeld die u helpen om uw productiviteit in de toekomst te verbeteren en die ervoor zorgen dat u straks klantspecifiek kunt produceren. Hierbij moet u denken aan digitalisering, robotisering, circulariteit, etc. Uiteraard geeft de beurs met circa 425 exposanten ook inzicht in de laatste (productie) technologieën, waaronder die van Ermaksan. Wij nodigen u bij deze graag uit voor een bezoek aan onze stand. U kunt ons vinden in:

Hal 7 – Stand D128

Bent u geïnteresseerd in een bezoek? Dan kunt u zich via onderstaande button gratis registeren!

Onderaan deze pagina vindt u extra informatie over TechniShow 2020.

Beurs gegevens

Openingstijden:

  • Dinsdag 17 maart 2020
  • Woensdag 18 maart 2020
  • Donderdag 19 maart 2020
  • Vrijdag 20 maart 2020
10.00 uur – 19.00 uur
10.00 uur – 19.00 uur
10.00 uur – 21.00 uur
10.00 uur – 17.30 uur

Adres: Jaarbeurs, Utrecht
Kosten: Bezoek is gratis
Website: https://www.technishow.nl/

Geregistreerd voor TechniShow? Geef uw bezoek door!

Onze Ermaksan verkoopspecialisten vertellen u tijdens TechniShow graag alles over de nieuwste machines, ontwikkelingen en mogelijkheden en geven u graag advies over hoe u uw productieproces verder kunt optimaliseren. Wilt u er zeker van zijn dat u ons niet misloopt? Dan kunt u via onderstaand formulier uw bezoek aan ons doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat één van onze specialisten voor u klaar staat!

Let op: wanneer u uw voorkeursdag aan ons doorgeeft bent u niet automatisch geregistreerd voor een bezoek aan TechniShow. U dient zich via bovenstaande button te registreren.

5 redenen om TechniShow 2020 te bezoeken
  1. U bent in één keer op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de maakindustrie;
  2. U krijgt handvatten aangereikt om de synergie tussen techniek, processen en mensen vorm te geven in uw organisatie;
  3. U komt meer te weten over actuele thema’s dankzij circa 425 exposanten en veel activiteiten en sessies;
  4. U woont inspirerende praktijkcases en best practices van organisaties bij;
  5. U en uw collega’s gaan naar huis met inspiratie om gezamenlijk een start te maken met de optimalisatie van het productieproces.
Gelijktijdig met ESEF Maakindustrie

Technishow vindt dit jaar gelijktijdig met ESEF Maakindustrie plaats. Dit is hét event voor slimme maakoplossingen. Het vormt een uitstekende aanvulling op het aanbod van TechniShow. Samen tonen de beurzen de alternatieven op dé vraag van de maakindustrie. U leest op https://www.esef.nl/ meer informatie over deze beurs.

Categorieën

Laatste nieuws

Het ontstaan van Landré in 1862

Het ontstaan van Landré in 1862

Landré heeft een rijke historie. In zijn intussen 155 jarig bestaan is er natuurlijk een hoop gebeurd. Dit begon allemaal bij meneer Landré die een brief verzond aan zijn toenmalige compagnon. In sierlijke letters vroeg hij om een mondelinge afspraak om zaken te bespreken die hij liever niet per mail, eehh brief, besprak. Hieruit ontstond Landré. Zie hier onder het transcript van de 158 jaar oude brief.

Het nieuwste Toyoda 5-assige bewerkingscentrum | februari 2020

Het nieuwste Toyoda 5-assige bewerkingscentrum | februari 2020

Toyoda is verheugd om zijn nieuwste toevoeging aan de 5-assige familie, het FH630SX-i 5-Assig Horizontaal bewerkingscentrum, te introduceren. De machine combineert de beste prestaties in zijn klasse, hoog koppel en gelijktijdige 5-assige bewerking – produceren van complexe onderdelenbewerking en multi-oppervlakteverwerking allemaal in één opstelling.

TechniShow | Terugblik 2018

TechniShow | Terugblik 2018

Wist u dat het in maart alweer tijd is voor TechniShow 2020? Dit is het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie in de Benelux. Een evenement waar wij al …