Ponsmachines

Voor het ponsen van uw plaatmetaal

Een ponsmachine wordt gebruikt voor het ponsen (stansen) of omvormen van plaatmateriaal. De gewenste vorm wordt uit het plaatmateriaal gedrukt door middel van ponsgereedschap. Bent u op zoek naar een ponsmachine? Dan bent u bij Landré aan het juiste adres. Wij leveren hoogwaardige ponsmachines en hebben tevens jarenlange kennis en ervaring op het gebied van ponsen. Wij kunnen u daarom als geen ander adviseren en ondersteunen op dit werkgebied in de plaatbewerkingsindustrie. Wanneer u geïnteresseerd bent en een ponsmachine wilt kopen geven wij u graag advies over welke machine het beste past bij uw bedrijf en productieproces.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 ponsmachines

Ermak EKM ponsmachine bij Landré

Ermak EKM

€ 6.100,-

Ponskracht
50-110 ton

Uitlading
180 – 610 mm

Slaglengte
22 – 80 mm

Slagsnelheid
20 – 38 HPM

Brochure

Ermak ETP ponsmachine bij Landré

Ermak ETP

€ 132.900,-

Ponskracht
20 – 30 ton

Werkbereik
1.250 x 2.000 mm

Aantal gereedschappen
27 of 33

Max. ger. diameter
88,9 mm

Brochure

Ermak ETP-S ponsmachine bij Landré

Ermak ETP-S

€ 153.800,-

Ponskracht
20 – 30 ton

Werkbereik
1.250 x 2.000 mm

Aantal gereedschappen
27 of 33

Max. ger. diameter
88,9 mm

Brochure

Offerte op maat?

Of heeft u meer informatie nodig? Wij helpen graag bij het vinden van de juiste ponsmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Contactpersoon Landré | Neem contact met ons op

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Klantquote over Landré service
Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

De beste merken

Ermaksan

Ermaksan metaalbewerkingsmachines bij Landré
✔️ Geavanceerde machines
✔️ 800 gekwalificeerde medewerkers
✔️ Innovatieve functionaliteiten

Intelligente automatiseringssystemen voor plaatbewerking bij Landré

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Hoe werkt een ponsmachine?

Ponsen is een veel gebruikte term in de plaatbewerking en wordt ingezet om plaatmateriaal te ponsen (stansen) of om het materiaal om te vormen. In een ponsmachine bevindt zich een stempel om de verschillende vormen in het materiaal te kunnen maken. Deze stempel wordt iedere keer in de plaat geduwd om de gewenste vorm te creëren en met het ponsgereedschap wordt de vorm vervolgens uit het plaatmateriaal gedrukt, terwijl de achterzijde van de machine het materiaal ondersteund. Wanneer men gebruik wil maken van de uitgedrukte vorm, praat men over stansen. Na de inzet van een ponsmachine is er wel een nabewerking nodig, aangezien er scherpe randen kunnen ontstaan bij de uitsparing.

Toepassingen ponsmachine

Ponsen is een vrij eenvoudige bewerkingstechniek die verschillende vormen uit plaatmetaal kan drukken. Landré heeft ponsmachines te koop die zeer geschikt zijn voor kleine en middelgrote bedrijven in de machine-, constructie-, apparatenbouw of in de metaalindustrie. Het is in deze branches vaak één van de goedkopere methodes om snel en eenvoudig gaten te maken in plaatmateriaal. Het voordeel van Landré? U kunt altijd rekenen op hoogwaardige, kwalitatieve machines die perfecte resultaten opleveren en die bijdragen aan een verbetering van uw productieproces.

Plaatmateriaal ponsen met de machines van Landré

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl