Gereedschappen

Voor nauwkeurige bewerkingen

Landré biedt in samenwerking met onder meer Eurostamp Tooling, Wila en Pass een uitgebreid assortiment gereedschappen aan voor ponsmachines en kantbanken. Hierdoor zijn wij in staat om voor vrijwel elke opname het juiste gereedschap te leveren. Heeft u een speciaal soort gereedschap nodig? Dan brengen onze specialisten uw wensen zo precies mogelijk in kaart, zodat het gereedschap op basis van uw eisen in de fabriek kan worden gemaakt. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op een hoge kwaliteit, maar u profiteert ook van onze snelle levertijden en onze goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Gratis advies?

Of wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste
plaatbewerkingsmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Gereedschappen van Landré

Kantpersgereedschap

prijs op aanvraag

 

Pons gereedschap

prijs op aanvraag

 

Waarom aanschaffen?

N

Hoge nauwkeurigheid

 

N

Klant specifieke oplossingen

 

N

Hoogwaardig gereedschap

 

N

Snelle levertijd

 

De beste merken

Eurostamp


✔️ Eersteklas kantpersgereedschap
✔️ Snelle levertijden
✔️ Strenge kwaliteitscontrole

Wila


✔️ Duurzaam
✔️ Nauwkeurige, hoogwaardige gereedschappen
✔️ Flexibel toepasbaar concept

Pass


✔️ Innovatief ponsgereedschap
✔️ Hoogwaardige technologie
✔️ Premium kwaliteit concept
 

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

h

Compleet programma

Persoonlijk advies

Uitgebreide kennis

Meer informatie

Gereedschappen bij Landré

Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardig gereedschap voor uw plaatbewerkingsmachines bent u bij Landré aan het juiste adres. Wij leveren gereedschap met een lange levensduur en een hoge nauwkeurigheid die tevens de productiviteit verhogen. Naast standaard gereedschap bieden wij ook speciale uitvoeringen, die op basis van de eisen van de klant in de fabriek worden gemaakt. Op deze manier kunnen wij voor iedere opname het juiste gereedschap leveren.

Uitgebreid assortiment

Het uitgebreide assortiment kantpers en pons gereedschappen, samengesteld door onze specialisten, bevat eersteklas producten die voldoen aan alle strenge kwaliteitscontroles. Op deze manier bent u verzekerd van een lange levensduur en een geavanceerde technologie. Wij werken samen met reeds gevestigde namen, zoals Eurostamp Tooling, Wila en Pass.