Ewikon

Het beste advies in Ewikon systemen

Landré is exclusieve dealer van Ewikon systemen in de Benelux. We helpen u graag bij al uw vragen over Ewikon systemen en geven graag een vrijblijvend advies over het best passende systeem voor uw uitdaging.

Ewikon systemen

Ewikon standaard hotrunner systemen bij Landré

Ewikon standaard systemen

prijs op aanvraag

 

Ewikon L2X Drop-In systeem bij Landré

Ewikon L2X Drop-In systeem

prijs op aanvraag

 

Ewikon regeltechniek bij Landré

Ewikon regeltechniek

prijs op aanvraag

 

Ewikon micro systemen bij Landré

Ewikon micro systemen

prijs op aanvraag

 

Waarom Ewikon?

N

Ruim 35 jaar ervaring

 

N

Innovatief en betrouwbaar

 

N

Speciale hotrunner technologie

 

N

Europese productie

 

Klantquote over de service van Landré

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantquote over de service van Landré

Landré, nogmaals erg bedankt voor de super service bij het verhelpen van de storing!

Daniel Kempers
Voorman

Ewikon: innovatieve en betrouwbare hotrunner technologie - Landré

Building perfection

Ewikon systeemoplossingen optimaliseren het spuitgietproces, verbeteren de kwaliteit van de geproduceerde onderdelen, verlagen de kosten en hebben zich al bewezen in duizenden succesvol gerealiseerde projecten voor alle sectoren in de kunststofverwerkende industrie.

Ewikon

Al meer dan 35 jaar is Ewikon een synoniem voor innovatie, betrouwbaarheid en de hotrunner technology. Ewikon hotrunner systeemoplossingen worden uitsluitend in Duitsland gemaakt. Met meer dan 300 hooggekwalificeerde mensen in dienst biedt Ewikon altijd een hoogwaardig product. 

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

h

Compleet programma

Persoonlijk advies

Uitgebreide kennis

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.