CNC machines

Voor nauwkeurige, computergestuurde bewerkingen

CNC machines worden ingezet bij het verspanen en bewerken van materiaal. CNC is een veelgehoorde term in de maakindustrie die staat voor Computer Numerical Control. De verspaning en plaatbewerking machines worden door een computer aangestuurd om bepaalde bewerkingen uit te voeren. CNC gestuurde machines kunnen hierdoor diverse materialen, zoals metaal, kunststof of hout, snel en nauwkeurig bewerken. CNC machine kopen? Landré heeft een breed assortiment met CNC machines! Wij geven u graag persoonlijk advies.

Gratis advies?

Of wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste CNC
machine die aansluit bij
uw bedrijf.

Compleet aanbod CNC machines

CNC draaimachines - Landré

CNC Draaimachines

€ 24.995,-

 
 
 
 
 
 

CNC tapmachines - Landré

CNC Tapmachines

€ 43.995,-

 
 
 
 
 
 

CNC snijmachines - Landré

CNC Snijmachines

€ 161.500,-

Lasersnijders
Plasmasnijders
 
 
 
 

CNC kantbanken - Landré

CNC Kantbanken

€ 27.600,-

 
 
 
 
 
 

Waarom een CNC machine aanschaffen?

N

Optimalisatie productie

 

N

Minder afhankelijk van derden

 

N

Nauwkeurige bewerkingen

 

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

 

CNC machine besturing - Landré

De beste CNC machine merken

Haas


✔️ Betrouwbare producten
✔️ Breed machineprogramma
✔️ Hoge kwaliteitseisen
 

Correa


✔️ Hoge machinestabiliteit
✔️ Gepatenteerde freeskop techniek
✔️ Top class service

Ermaksan


✔️ Geavanceerde machines
✔️ 800 gekwalificeerde medewerkers
✔️ Innovatieve functionaliteiten

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

h

Compleet programma

Persoonlijk advies

Uitgebreide kennis

Meer informatie

De voordelen van een CNC machine

In de bewerkingsindustrie zijn CNC gestuurde machines bijna niet meer weg te denken. De machines leveren veel voordelen op tijdens het productieproces. Door de computer aansturing kunnen bewerkingen voor verspaning of plaatbewerking tijdens de productie eenvoudig herhaald worden. Hierdoor zijn de CNC machines uitermate geschikt voor productie van grote series, uiteraard van hetzelfde product.

Met een CNC machine wordt de kans op fouten ook verminderd. Wanneer u het juiste programma hebt gegenereerd wordt deze continu herhaald, zodat er geen handmatige fouten ontstaan tijdens het produceren. Als laatste levert het ook een tijdsbesparing op, aangezien u niet meer voor iedere bewerking een nieuw besturingsprogramma hoeft te maken.

CNC machine kopen? Dan profiteert u direct van een capaciteit verhoging door o.a. bovengenoemde voordelen. U kunt tevens rekenen op een hoge nauwkeurigheid en een constante kwaliteit. Met deze reden lenen CNC machines zich perfect voor de productie van grote series. Daarnaast zijn de computer aangestuurde machines geschikt voor het produceren van complexe vormen in grote series, aangezien een handmatige aansturing voor deze vormen enorm veel tijd in beslag zou nemen.

De mogelijkheden van een CNC machine

De maakindustrie is volop in ontwikkeling en er wordt steeds vaker gekeken naar mogelijkheden om het productieproces verder te automatiseren. Met de komst van CNC machines is destijds een eerste automatiseringsstap gemaakt, maar er komen voortdurend mogelijkheden bij om de productie te versnellen of te vereenvoudigen. Met het gereedschap wisselmagazijn en het product transportsysteem bij freesmachines is weer een nieuwe stap gezet. De gereedschappen worden met dit magazijn automatisch gewisseld en de producten worden automatisch aangeleverd. Een gereedschap wisselmagazijn zorgt voor enorm veel mogelijkheden op het gebied van frezen, waaronder het produceren van complexe vormen zonder de inzet van personeel.

Wilt u een CNC machine kopen? Dan heeft u iemand nodig die programma’s kan maken die de CNC machines aansturen. Deze programma’s kunnen vervolgens aan de machine ingevoerd worden, maar ook via CAM software. Hierbij wordt een programma gemaakt die bestaat uit een aantal regels, welke door de CNC gestuurde machine achter elkaar ingelezen wordt. De regels bestaan uit diverse commando’s en waardes die ervoor zorgen dat de bewerking op de juiste plaats en met de juiste snelheid plaatsvindt.

CNC machines beschikken tegenwoordig over de mogelijkheid om programma’s direct vanuit een CAM systeem door te sturen naar de machine, zodat de machine na het programmeren direct start met produceren.