Whitepapers

Leer meer over de mogelijkheden van 3D printen

Wilt u meer weten over 3D printen en de kansen die er liggen binnen de Additive Manufacturing industrie? Dan helpen wij u graag op weg! Wij hebben een aantal interessante whitepapers voor u geselecteerd, welke gratis te downloaden zijn. Handig voor als u overweegt de eerste stap te zetten op het gebied van 3D printing, maar ook als u op zoek bent naar meer verdieping. Zo geven wij u graag meer informatie over bijvoorbeeld het ontwerpen voor Additive Manufacturing, de verschillende beschikbare technologieën, de applicaties, de materialen en de workflow. Geïnteresseerd? Bekijk dan het overzicht met beschikbare whitepapers.

Gratis advies?

Of wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste 3D printer die aansluit bij uw bedrijf.

Overzicht van onze 3D print whitepapers

Same-Day Prototyping met de Figure 4 - Landré

Same-Day Prototyping

De nieuwe standaard in
snelheid & kwaliteit

Robot Grippers 3D printen - Landré

Kies voor 3D printen in kleur

Van prototype tot productie
 
Robot Grippers 3D printen - Landré

Spinal implants

Van poeders tot spinal cage productie
 

De voordelen van een 3D printer

N

Kostenbesparing: geen productlijn nodig

 
N

Minder materiaalverspilling

 
N

Printen in elke gewenste vorm

 
N

Goedkoper productieproces

De beste merken

HP


✔️ Materiaal innovaties
✔️ Perfecte (eind)resultaten
✔️ Functionele producten

Arcam EBM


✔️ Toonaangevende technologie
✔️ Topkwaliteit materiaaleigenschappen
✔️ Innovatieve oplossingen

3D Systems


✔️ Optimalisatie processen
✔️ Geavanceerde hardware
✔️ Product innovaties

Concept Laser


✔️ Hoge kwaliteitsnormen
✔️ Kosteneffectieve oplossingen
✔️ Expertise in o.a. processen

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Meer informatie

Additive Manufacturing

Wilt u met uw bedrijf een volgende stap maken en u voorbereiden op de toekomst? Dan moet u zeker overwegen om over te stappen naar Additive Manufacturing, de verzamelnaam voor 3D printen, Rapid Prototyping en Rapid Manufacturing. Deze techniek heeft zich in de loop der jaren reeds bewezen en biedt u de mogelijkheid om producten te creëren die klaar zijn voor de toekomst en in te spelen op de veranderende markt en consumentbehoeften. Middels Additive Manufacturing kunt u onder andere complexe onderdelen produceren die met bestaande productietechnieken niet meer maakbaar zijn. Het biedt veel kansen voor serie- of on-demand productie, waardoor u doorlooptijden kunt verkorten en voorraden tot een minimum kunt beperken. Geïnteresseerd? Dan kunnen wij u uiteraard helpen bij het starten met Additive Manufacturing of bij het verder optimaliseren van uw huidige additieve productiemethode. Onze specialisten bespreken met u de mogelijkheden en kijken kritisch naar uw productieproces, zodat we u advies op maat kunnen geven met daarbij een perfect passend aanbod. Wanneer gewenst kunnen we u tevens een uitgebreide demonstratie geven op één van de 3D printers in onze eigen showroom, waarbij we direct uitleg geven over de benodigde investering en de ROI.

3D print applicaties

Additive Manufacturing biedt de maakindustrie een grote diversiteit aan mogelijkheden op het gebied van productontwikkeling, productiesnelheid en kostenreductie. De rol van 3D printing wordt hierdoor steeds belangrijker. Het is echter niet altijd direct duidelijk welke voordelen additieve productiemethodes voor de verschillende branches kunnen opleveren. Met deze reden hebben wij een overzicht van een aantal 3D applicatie trends voor u geselecteerd, waardoor u in staat bent kritisch te kijken naar bestaande procesketens. In plaats van het alleen tonen van voorbeelden hebben we ervoor gekozen om u ook inzicht te geven in de key drivers en de applicaties van 3D printing. Heeft u nog vragen of wilt u na het lezen graag meer informatie die aansluit bij uw bedrijf? Dan staan onze specialisten uiteraard voor u klaar. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen.