Arcam EBM

Het beste advies in Arcam EBM metaal 3D printers

Landré is exclusieve dealer van Arcam EBM metaal 3D printers in de Benelux. Heeft u een vraag over een Arcam EBM 3D printer? Dan helpen wij u natuurlijk graag. Wij geven u graag vrijblijvend advies over de best passende 3D printer voor uw uitdaging.

Arcam EBM 3D printers

Arcam EBM Q10plus 3D printer bij Landré

Arcam EBM Q10plus

€ 499.000,-

 

Arcam EBM A2X 3D printer bij Landré

Arcam EBM A2X

€ 735.000,-

 

Arcam EBM Q20plus 3D printer bij Landré

Arcam EBM Q20plus

€ 825.000,-

 

Arcam EBM Spectra H 3D printer bij Landré

Arcam EBM Spectra H

€ 942.000,-

 

Arcam Spectra L - 3D metaalprinter - Landré

Arcam EBM Spectra L

€ 950.000,-

Waarom een Arcam 3D printer?

N

Toonaangevende technologie

 
N

Topkwaliteit materiaaleigenschappen

 
N

Innovatieve oplossingen

 
Klantquote over de service van Landré

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantquote over de service van Landré

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Arcam EBM 3D printers bij Landré

Arcam EBM

Kijk wat u samen met Arcam kunt bereiken. Arcam is een pionier en een toonaangevende partij op het gebied van kostenefficiënte Additive Manufacturing oplossingen voor de productie van orthopedische implantaten en aerospace onderdelen. Een belangrijk onderdeel van het bedrijf zijn de Arcam EBM® systemen, welke gebaseerd zijn op de nieuwste Electron Beam Melting technologie. Deze technologie van Arcam biedt vrijheid tijdens het ontwerpproces in combinatie met uitstekende materiaal eigenschappen en een hoge productiviteit. Tevens kunt u bij Arcam rekenen op een toonaangevende proces validatie techniek en op het uitgebreide support team. De applicatie specialisten en field engineers kunnen u tijdens het gehele Additive Manufacturing proces ondersteuning bieden.

EBM Technologie

Creëer nieuwe mogelijkheden op het gebied van design en productie! Wanneer u een Arcam EBM 3D printer koopt kunt u namelijk optimaal profiteren van de Electron Beam Melting technologie, waardoor u in staat bent om producten onderscheidend te maken en om de productiviteit van uw bedrijf te verhogen. De technologie is gebaseerd op een krachtige elektronen straal die metaalpoeder smelt om laag-voor-laag een volledig dicht metalen onderdeel te bouwen.  Elke laag wordt exact hetzelfde opgebouwd zoals in het CAD-model is gedefinieerd.

De krachtige elektronen straal genereert de energie die nodig is voor een hoog smeltvermogen en een hoge productiviteit. Het is ontwikkeld volgens de meest geavanceerde deflectie elektronica, waardoor de straal extreem snel en nauwkeurig bestuurd kan worden. Dit maakt het mogelijk om gelijktijdig op meerdere punten te smelten, zonder in te leveren op oppervlakteafwerking, precisie of bouwsnelheid.

Vrijblijvend advies

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van een Arcam metaal 3D printer of over de Arcam EBM technologie? Neem dan gerust contact met osn op, want onze specialisten beschikken over veel expertise op het gebied van Additive Manufacturing en lichten de voordelen / mogelijkheden graag aan u toe tijdens een vrijblijvend gesprek. Wanneer gewenst kunnen wij u ook een advies geven, welke is toegespitst op uw bedrijf en toepassing.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.