Haas draaimachines

Ontworpen om te voldoen aan alle behoeften

De hoogwaardige en functionele draaicentra van Haas bieden een breed scala aan mogelijkheden, waaronder Toolroom draaimachines, uitvoeringen met Big Bore-optie, modellen met een dubbele spindel en live-gereedschappen met C-as en Y-as. Alle functies en prestaties die u gewend bent bij een draaimachine komen samen in de Haas machines. Haas heeft ervoor gezorgd dat de machines productiviteitsverhogende opties bieden, zodat u nog meer rendement kunt halen uit uw productie.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 Haas draaimachines

Haas ST-15

€ 42.995,-

Hoofdspil
Toerental max 4.000 omw/min

Maximale capaciteit
356 x 406 mm

Gereedschap magazijn
12 positie VDI revolver

Brochure

Haas ST-20

€ 49.995,-

Hoofdspil
Toerental max 4.000 omw/min

Maximale capaciteit
381 x 533 mm

Gereedschap magazijn
12 positie VDI revolver

Brochure

Haas ST-30Y

€ 86.995,-

Hoofdspil
Toerental max 3.400 omw/min

Maximale capaciteit
457 x 584 mm

Gereedschap magazijn
12 positie BMT-65 revolver

Brochure

Offerte op maat?

Of meer informatie nodig?
Wij helpen graag bij het vinden van de juiste Haas draaimachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Bekijk alle Haas draaimachines

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Het merk Haas

Haas


✔️ Betrouwbare producten
✔️ Breed machineprogramma
✔️ Hoge kwaliteitseisen

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een zeer uitgebreid programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Haas draaimachines

De Haas draaimachines zijn vanaf de basis ontworpen om een zeer hoge machinestabiliteit te bieden in combinatie met een hoge nauwkeurigheid en een reductie van thermische verschillen. De machines hebben vele functionaliteiten die het bewerkingsproces kunnen vereenvoudigen en versnellen. Hierbij zijn aspecten als onder andere aandrijftechniek, koelmiddelbeheersing, spaanafvoer, ergonomie en onderhoudsvriendelijkheid als uitgangspunt genomen. Op deze manier garandeert Haas u een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare draaimachine.

 

Haas

Iedere Haas draaimachine wordt ontworpen om te presteren. Bij de ontwikkeling van de ruwe materialen tot de afgewerkte machine wordt de nadruk door Haas gelegd op kwaliteit. Dit zorgt uiteindelijk voor robuuste, betrouwbare draaicentra met een lange levensduur. Voor de draaimachines de fabriek verlaten worden ze onderworpen aan meer dan 300 kwaliteits- en controletesten, met inbegrip van testdraaien. Zelfs wanneer er niet aan de machine gewerkt wordt loopt deze vooraf geprogrammeerde taken af voor kwaliteitscontrole van nauwkeurigheden en prestaties.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl