CNC kantbanken

Kant uw plaatmateriaal in de perfecte hoek

Bent u op zoek naar een krachtige CNC kantbank voor het kanten van plaatmateriaal? Dan helpt Landré u graag verder. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van kanten, zowel in levering van kantbanken als in onderhoud. U vindt bij ons een zorgvuldig samengesteld programma kantbanken van hoge kwaliteit, waarbij wij u graag adviseren welke machine het beste bij uw productieproces past. De aanschaf van een goede kantbank resulteert vaak in een kosten- en tijdsbesparing, aangezien er over het algemeen geen nabewerking meer nodig is. Landré levert kantbanken in verschillende formaten en lengtes. Wij voorzien u van uitgebreide informatie en staan voor u klaar wanneer er service of onderhoud nodig is.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 kantbanken

Ermak Power Bend Falcon kantbanken bij Landré

Ermak Power Bend Falcon

€ 35.500,-*

Uitvoering
4-assig, hydraulisch

Bombering
CNC gestuurd

Besturing 
Delem 58T

Touch screen 
15″ HR scherm voor 2D weergave

Brochure

Ermak Speed Bend Pro kantbanken bij Landré

Ermak Speed Bend Pro

€ 40.100,-*

Uitvoering
6-assig, hydraulisch

Bombering
CNC gestuurd

Besturing 
Delem 66T

Touch screen 
17″ scherm voor 3D weergave

Brochure

Ermak EVO III kantbanken bij Landré

Ermaksan EVO III

€ 57.800,-*


Uitvoering

6-assig, hybride

Bombering
CNC gestuurd

Besturing 
Delem 66T

Aandrijving 
Elektro mechanische aandrijving

Brochure

Offerte op maat?

Of heeft u meer informatie nodig? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste kantbank die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Contactpersoon Landré | Neem contact met ons op

* Prijzen zijn inclusief transport, lossen en plaatsen, installatie en training.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Klantquote over Landré service
Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

De beste merken

Ermaksan

Ermaksan metaalbewerkingsmachines bij Landré
✔️ Geavanceerde machines
✔️ 800 gekwalificeerde medewerkers
✔️ Innovatieve functionaliteiten

Intelligente automatiseringssystemen voor plaatbewerking bij Landré

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Hoe werkt een kantbank?

In de plaatbewerkingsindustrie is kanten een veelgebruikte techniek, waarbij plaatmateriaal in een bepaalde hoek of vorm gezet kan worden. Dit gebeurt door het inzetten van een (CNC) kantbank: een pers met een boven- en ondermatrijs. Een duidelijk kenmerk van een kantbank is de V-vormige matrijs waar het materiaal ingedrukt wordt om de juiste vorm te realiseren. Hierbij wordt de buitenzijde van het plaatmateriaal gerekt en de binnenzijde gestuikt. Afhankelijk van de plaatafmeting en de radius van de hoek wordt de mate van vervorming bepaald. Wanneer de plaat in de pers is gelegd wordt de plaat tegen de ondermatrijs aangedrukt door de bovenmatrijs, waardoor de plaat van vorm verandert. Over het algemeen wordt de bovenste matrijs door middel van een hydraulische cilinder volledig naar beneden gebracht. Na de vervorming wordt de bovenmatrijs weer terug naar de beginpositie gebracht. Dit houdt dus in dat de onderste matrijs altijd op zijn plek blijft. Afhankelijk van de bewerking die plaats dient te vinden kunnen er diverse matrijzen gekoppeld worden aan de kantbank. 

Toepassingen CNC kantbank

Een kantbank is een geavanceerde machine die plaatmateriaal in een speciale bocht of hoek kan vormen. Het verschil met een zetbank is dat de plaat in een kantbank niet vastgeklemd wordt, waardoor een tijdsbesparing ontstaat. Kanten is een veelgebruikte (na)bewerking die ingezet wordt na het knippen, lasersnijden of plasmasnijden. U moet daarnaast rekening houden met het feit dat kanten geen eenvoudige klus is wanneer er meerdere hoeken in een plaat gemaakt dienen te worden.

Kantbank kopen? Landré denkt graag met u mee over de mogelijkheden, ook voor de wat complexere bewerkingsprocessen. Wij begrijpen namelijk dat productietijden één van de belangrijkste thema’s zijn voor de winstgevendheid van uw bedrijf. Bij ons vindt u dan ook kantbanken die ontworpen zijn voor snelheid in combinatie met een hoge capaciteit en kwaliteit, wat uiteindelijk uw concurrentiekracht zal verbeteren. 

Professionele kantbanken en kantgereedschap bij Landré

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl