Werken bij Landré

Zet de volgende stap in je carrière bij Landré!

Landré streeft ernaar om een inspirerende en uitdagende werkgever te zijn. Het meedenken met de organisatie en het nemen van initiatieven wordt gestimuleerd. Spreken onze oplossingen voor de maakindustrie jou aan en wil je weten of jouw toekomst bij Landré ligt? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en wie weet zien we je binnenkort!

Alle openstaande vacatures

4 OPENSTAANDE VACATURES

(Senior) Service Engineer

Als (Senior) Service Engineer in de service buitendienst heb je bij ons een afwisselende en dynamische job, met interessante producten en diensten. Je bent verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen, verhelpen van storingen (reparaties), onderhoud, inspecties en modificaties aan CNC gestuurde machines bij onze relaties in de Benelux (overwegend Nederland, soms België en Luxemburg).

Sales Engineer

Als Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de commerciële activiteiten van CNC gestuurde (verspanings-)machines, met name van Haas. Weet jij met jouw technische kennis, commerciële ervaring en toegankelijke en gedreven houding (nieuwe) klanten voor je te winnen en een langdurig relatiebestand op te bouwen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Als Commercieel Medewerker Binnendienst op ons kantoor in Houten heb je bij ons een veelzijdige functie.  Ben jij de duizendpoot die het in zich heeft om deze rol te vervullen? Ben jij leergierig en combineer jij commercie met een gevoel voor techniek? Heb je daarnaast ook affiniteit met marketing? Dan zijn we op zoek naar jou!

Commercieel Parts en Logistiek Medewerker

Als Commercieel Parts en Logistiek Medewerker op ons kantoor in Houten heb je bij ons een afwisselende en dynamische job. Durf jij de verantwoordelijkheid op je te nemen voor de in- en verkoop van onze onderdelen, waarbij je ook zorg draagt voor de administratieve afhandeling van aanvraag tot factuur? Heb jij een klantgerichte en commerciële instelling? Dan zijn we op zoek naar jou!

Open sollicitatie

Heb je geen passende vacature kunnen vinden, maar wil je wel graag met Landré in gesprek? Stuur ons dan een open sollicitatie. We horen graag van je!

Meer over werken bij Landré

Jouw ontwikkeling bij Landré

Arbeidsvoorwaarden bij Landré

Sollicitatieprocedure bij Landré

Open sollicitatie

Vul hier je gegevens in.