Werken bij Landré

Zet de volgende stap in je carrière bij Landré!

Landré streeft ernaar om een inspirerende en uitdagende werkgever te zijn. Het meedenken met de organisatie en het nemen van initiatieven wordt gestimuleerd. Spreken onze oplossingen voor de maakindustrie jou aan en wil je weten of jouw toekomst bij Landré ligt? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en wie weet zien we je binnenkort!

Alle openstaande vacatures

5 OPENSTAANDE VACATURES

(Medior/Senior) Service Engineer

Als (Medior/Senior) Service Engineer in de service buitendienst heb je bij ons een afwisselende en dynamische job, met interessante producten en diensten. Je bent verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen, verhelpen van storingen (reparaties), onderhoud, inspecties en modificaties aan CNC gestuurde machines bij onze relaties in de Benelux (overwegend Nederland, soms België en Luxemburg).

Service Coördinator (ingevuld)

Als Service Coördinator op de servicedesk in Houten plan en coördineer je de activiteiten van de service engineers bij onze klanten in de Benelux. Je bent een spin in het web die aanvragen uitzet, terugkoppelt per telefoon, mail, zaken vastlegt en afstemt. Geen dag is het zelfde maar dat maakt het werk leuk en uitdagend. Kun jij goed prioriteiten stellen en schakelen tussen verschillende taken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Online Marketeer (ingevuld)

Als Online Marketeer ben je in staat om een marktanalyse door te vertalen naar een online campagne en op een creatieve manier invulling kan geven aan de online marketingstrategie, die bijdraagt aan de juiste positionering van Landré en een hoger rendement. Je bent een echte doorzetter die resultaatgericht werkt en continu bezig is met optimalisaties om nieuwe kansen te benutten. Weet jij wat er speelt op het gebied van online marketing? Dan zijn we op zoek naar jou!

Commercieel Parts en Logistiek Medewerker (ingevuld)

Als Commercieel Parts en Logistiek Medewerker op ons kantoor in Houten heb je bij ons een afwisselende en dynamische job. Durf jij de verantwoordelijkheid op je te nemen voor de in- en verkoop van onze onderdelen, waarbij je ook zorg draagt voor de administratieve afhandeling van aanvraag tot factuur? Heb jij een klantgerichte en commerciële instelling? Dan zijn we op zoek naar jou!

Open sollicitatie

Heb je geen passende vacature kunnen vinden, maar wil je wel graag met Landré in gesprek? Stuur ons dan een open sollicitatie. We horen graag van je!

Meer over werken bij Landré

Jouw ontwikkeling bij Landré

Arbeidsvoorwaarden bij Landré

Sollicitatieprocedure bij Landré

Open sollicitatie

Vul hier je gegevens in.