Uitgebreide lease opties

Voor een veilige financiering van uw nieuwe CNC machine

Wilt u gaan investeren in een nieuwe 3D printer of een CNC machine voor verspaning of plaatbewerking? Dan is het u vast wel bekend dat het rondkrijgen van de financiering niet altijd even makkelijk is en er heel wat bij komt kijken. Met deze reden heeft Landré een aantal interessante leasemogelijkheden beschikbaar, zodat we u naast ons complete assortiment machines ook financieringsprogramma’s kunnen aanbieden die volledig bij uw behoeften aansluiten. Op deze manier maken we het voor ieder bedrijf mogelijk om een machine aan te schaffen, uiteraard zonder enig risico!

Gratis advies?

Of wilt u meer informatie over de leasemogelijkheden? Wij helpen u graag bij vinden van de juiste financiering voor uw machine.

Totaaloplossing voor uw machine investering

Wist u dat leasing regelmatig gebeurd in de metaalindustrie bij de aanschaf van een nieuwe machine? Het is namelijk de perfecte oplossing als u uw machinepark wilt uitbreiden, maar niet de financiële middelen hebt. Daarnaast zorgt het leasen van een machine voor minder risico’s voor uw bedrijf. Want wat gebeurd er als er iets misgaat als u de machine net heeft aangeschaft? Leasing biedt dan uitkomst en zorgt direct voor een stukje veiligheid van uw organisatie. De leasemaatschappij neemt in deze situaties namelijk vaak de verantwoordelijkheid over voor het onderhoud en de verzekeringen. Iets waar u zich dus geen zorgen meer over hoeft te maken.

Met onze financieringsoplossingen en ervaring & kennis van de metaalindustrie ontnemen wij u graag het financiële regelwerk rondom het verkrijgen van een financiering via een bank. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor financieringsprogramma’s voor al onze merken. Hierbij moet u denken aan onder andere Haas, HP en Ermaksan.

Let op: de specificaties van onze financiersoplossingen verschillen per merk!

Zonder risico investeren in een Haas machine

Eén van de leasemogelijkheden die we aanbieden is de totaaloplossing voor een investering in een nieuwe Haas CNC machine. Voor deze oplossing stellen wij u samen met Haas Automation Europe en SG Equipment Finance Benelux in staat om uw Haas uitrusting aan te schaffen via een handig afbetalingsplan. Uiteraard wordt dit plan voorafgaand eerst met u afgestemd.

Lease mogelijkheden Haas CNC machines - Landré

Hoe werkt een machine op afbetaling kopen?

Wanneer u ervoor kiest om te investeren in een nieuwe Haas CNC machine met een afbetalingsplan, dan start u met een aanbetaling van 10%. Vervolgens betaalt u de machine af in 36, 48 of 60 maanden. Dit wordt ook wel operationele lease genoemd. Het belangrijkste kenmerk van operationele lease is het ‘off balance’ karakter. Wat houdt dit specifiek voor u in? De zojuist aangeschafte machine wordt niet op uw balans getoond. De door de leasemaatschappij in rekening gebrachte kosten bestaan namelijk uit afschrijvingen en rente, waardoor u deze in zijn geheel ten laste van de verlies- en winstrekening kunt brengen. Op deze manier ligt het risico, zowel economisch als juridisch, gedurende de looptijd van het afbetalingsplan bij de leasemaatschappij. Dat is wel zo prettig!

Meer weten over onze leasemogelijkheden?

Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij leggen graag de financieringsmogelijkheden per merk aan u uit en kijken naar een oplossing die volledig bij uw bedrijf en behoeften aansluit. Zo weet u zeker dat u straks volop van uw machine kunt profiteren zonder zorgen over de financiering en bijkomende risico’s wat betreft defecten en onderhoud.

+31 (0)347 329 329
info@landre.nl