Horizontale freesmachines

Horizontaal frezen voor een hoge productiviteit

Voor het bewerken van grote series producten kunt u het beste een horizontale freesmachine inzetten. De horizontaal geplaatste spindel in de freesmachine zorgt namelijk voor zeer nauwkeurige en hoogwaardige bewerkingen. Naast de kwalitatieve eindresultaten zorgt de horizontale machine ook voor een hogere productiviteit en een kostenbesparing, aangezien de freesbewerkingen met de machine gedeeltelijk geautomatiseerd worden. Landré is door haar jarenlange kennis en ervaring specialist op het gebied van horizontale freesmachines, zowel voor de levering als het onderhoud. Onze specialisten staan dan ook graag voor u klaar om gezamenlijk de beste machine te vinden die het meest geschikt is voor uw toepassing.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 horizontale freesmachines

Haas EC-400 horizontale freesmachine bij Landré

Haas EC-400

€ 172.995,-

Hoofdspil
Toerental max 8.100-omw/min

Verplaatsingen
559 x 635 x 559 mm

Gereedschapwisselaar
30 + 1 zijwisselaar

Brochure

Haas EC-500 horizontale freesmachine - Landré

Haas EC-500

€ 198.995,-

Hoofdspil
Toerental max 8.100-omw/min

Verplaatsingen
813 x 635 x 711 mm

Gereedschapwisselaar
30 + 1 zijwisselaar

Brochure

Haas EC-1600 horizontale freesmachine bij Landré

Haas EC-1600

€ 206.995,-

Hoofdspil
Toerental max 7.500-omw/min

Verplaatsingen
1.626 x 1.270 x 813 mm

Gereedschapwisselaar
30 + 1 zijwisselaar

Brochure

Offerte op maat?

Of meer informatie nodig?
Wij helpen graag bij het vinden van de juiste horizontale freesmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Contactpersoon Landré | Neem contact met ons op

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Klantquote over Landré service
Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

De beste merken

Haas

Haas CNC machines voor verspaning bij Landré
✔️ Betrouwbare producten
✔️ Breed machineprogramma
✔️ Hoge kwaliteitseisen

Toyoda

Toyoda horizontale bewerkingscentra bij Landré
✔️ Superieure snelheid en prestaties
✔️ Capaciteit verhogend
✔️ Ergonomische ontwerpen

Software voor verspaning bij Landré

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een compleet programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Automatisering voor verspanende machines bij Landré

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Hoe werkt een horizontale freesmachine?

Voor het snel produceren van producten in een grote oplage kunt u het beste een horizontale freesmachine gebruiken. Door middel van een frees worden er bij het basismateriaal spanen verwijderd om zo de gewenste vorm te creëren. Tijdens dit proces is de frees in beweging en zit het basismateriaal continu vastgeklemd in dezelfde positie, dit in tegenstelling tot draaibanken. Het grote verschil met een verticale freesmachine zit hem in de plaatsing van de hoofdspil-as. Bij een horizontaal bewerkingscentrum zit de hoofdspil-as waarin het gereedschap wordt gespannen namelijk in een horizontale richting. En de naam zegt het al, bij een verticale freesmachine bevindt de hoofdspil-as zich in een verticale positie.

Toepassingen horizontale freesmachine

De horizontale freesmachines die Landré aanbiedt kunnen in verschillende branches ingezet worden, waaronder de automotive, medical, agrarisch en aerospace. Echter, ook voor het hogere segment en voor de complexe bewerkingsstrategieën leveren wij machines die hoogwaardige, nauwkeurige resultaten opleveren. De machines nemen vaak wel meer vloeroppervlak in beslag, maar leveren u uiteindelijk een hogere productiviteit en stabiliteit op tijdens het productieproces. Wanneer u de machine verder uitbreidt met meerdere pallets kunt u het rendement van uw productie nog verder verhogen. Welke machine en optionele functies het meest geschikt zijn voor u lichten onze adviseurs graag aan u toe tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

Horizontale CNC freesmachines bij Landré

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl