CNC Freesmachines

Voor iedere bewerkingsstrategie de beste oplossing om nauwkeurig te verspanen

Wilt u een CNC freesmachine kopen? Landré heeft een uitgebreid machineprogramma en biedt voor iedere bewerkingsstrategie de beste oplossing, afgestemd op uw specifieke productievraag. Levering en onderhoud van CNC freesmachines voor metaal is één van de productgroepen waarin Landré zich met haar kennis en ervaring op de markt al jaren onderscheidt. Wij hebben alle expertise in huis om u te ondersteunen bij uw freeswerkzaamheden. Naast het brede programma CNC freesmachines en randapparatuur bieden wij ook klant specifieke oplossingen, zodat u de beste oplossing vindt voor uw verspanende bewerking. Wanneer u bij ons een van deze machines koopt profiteert u tevens van snelle levertijden en de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te nemen, zodat u na de aanschaf ook nog volop profijt heeft van uw machine. Laat u daarom voor de beste oplossing uitgebreid adviseren door één van onze specialisten.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 CNC freesmachines

CNC freesmachine metaal - Haas VF-2SS - Landré

Haas VF-2SS

58.995,-

Hoofdspil
Toerental vanaf
12.000-omw/min

Verplaatsingen 
762 x 406 x 508 mm

Gereedschapwisselaar
30 + 1 zijwisselaar

Vermogen
Hoofdmotor 22,4 kW

Brochure

CNC freesmachine metaal - Haas VF-4SS - Landré

Haas VF-4SS

74.995,-

Hoofdspil
Toerental vanaf
12.000-omw/min

Verplaatsingen
1.270 x 508 x 635 mm

Gereedschapwisselaar 
30 + 1 zijwisselaar

Vermogen
Hoofdmotor 22,4 kW

Brochure

CNC freesmachine metaal - Haas UMC-750 - Landré

Haas UMC-750

137.995,-

Hoofdspil
Toerental vanaf
8.100-omw/min

Verplaatsingen
762 x 508 x 508 mm

Gereedschapwisselaar
30 + 1 zijwisselaar

Vermogen
Hoofdmotor 22,4 kW

Brochure

Offerte op maat?

Of meer informatie nodig?
Wij helpen graag bij het vinden van de juiste CNC freesmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Contactpersoon Landré | Neem contact met ons op

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Klantquote Teamworks over werkwijze van Landré

Wij zijn ongeveer 3 jaar geleden in contact gekomen met Landré. Wij waren meteen gecharmeerd door de transparantie waarmee Landré te werk gaat. Wij hebben ondertussen al 4 machines gekocht bij hen en zijn zeer tevreden over zowel Landré als Haas.

Michael Bos
Bedrijfsleider, Teamworks BV

Klantquote over de service van Landré
Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

De beste merken

Haas

Haas CNC machines voor verspaning bij Landré
✔️ Betrouwbare producten
✔️ Breed machineprogramma
✔️ Hoge kwaliteitseisen
 

Correa

Nicolás Correa grootformaat freesmachines bij Landré
✔️ Hoge machinestabiliteit
✔️ Gepatenteerde freeskop techniek
✔️ Top class service

Toyoda

Toyoda high-end horizontale bewerkingscentra bij Landré
✔️ Superieure snelheid en prestaties
✔️ Capaciteit verhogend
✔️ Ergonomische ontwerpen

Software voor verspaning bij Landré

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een compleet programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Automatisering voor verspanende machines bij Landré

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Deskundig CNC freesmachine advies

Bent u op zoek naar een betrouwbare CNC freesmachine voor al uw verspanende bewerkingen, zoals bijvoorbeeld het maken van sleuven, gaten, kamers of eilanden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Landré is al ruim 150 jaar specialist op het gebied van verspaning, voor zowel verkoop als voor onderhoud. Dit houdt in dat wij deskundig advies en uitgebreide informatie kunnen geven over het gehele verspaningsproces en de bijbehorende CNC freesmachines. Wij weten als geen ander dat iedere toepassing in de bewerkingsindustrie een specifieke techniek en machine nodig heeft om tot een nauwkeurig en kwalitatief eindresultaat te komen. Wij adviseren u graag over welke machine, instellingen en gereedschap nodig is bij uw specifieke verspanende toepassing. U heeft bij ons daarom ook de keuze uit een breed aanbod, van verticale en horizontale freesmachines tot aan freesmachines met een beweegbare kolom en gantry en bridge types. Uiteraard van gerenommeerde, betrouwbare merken als Haas, Correa en Toyoda. Wanneer u bij ons een CNC freesmachine koopt dan bent u straks in staat om heel nauwkeurig aluminium, RVS of andere metalen te bewerken. Alle CNC freesmachines zijn tevens zeer gebruiksvriendelijk door het ergonomische ontwerp en de eenvoudige besturing. Geïnteresseerd? Bekijk dan ook zeker eens onze top 3 CNC freesmachines voor metaal.

Toepassingen CNC freesmachine metaal

De freesmachines van Landré zijn voornamelijk geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven, waarbij wij verschillende uitvoeringen hebben voor de productie van grote series, middelgrote series en de productie van kleine series. Tevens kunnen met de CNC freesmachines uit ons assortiment de complexere vormen geproduceerd worden, wat vaak voorkomt in de automotive industrie, aerospace en de medische en agrarische sector. Wilt u weten met welke machine? Onze specialisten laten het u graag zien tijdens een persoonlijk adviesgesprek of eventueel tijdens een vrijblijvende demonstratie in onze eigen showroom. U kunt dan direct met eigen ogen de machine en de werking zien en kennis maken met de gebruiksvriendelijke besturing van onze machines. Tevens laten onze specialisten u zien dat onze machines de juiste kenmerken en prestaties bieden tegen de beste prijs. Wanneer u een CNC freesmachine wilt kopen raden wij u zeker aan ons uitgebreide assortiment te bekijken, inclusief randapparatuur en uitgebreide servicemogelijkheden. Zo zijn wij namelijk in staat om u een complete oplossing te bieden voor uw verspanende bewerkingen en kunt u profiteren van flexibiliteit, productiviteit en gebruiksvriendelijkheid. Al onze machines zijn in staat om waarde toe te voegen aan uw huidige productieproces, waardoor u uw concurrentiepositie kunt versterken.

CNC freesmachines bij Landré

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl