CNC Freesmachines

Voor het nauwkeurig frezen van materiaal tot de perfecte vorm

Met een freesmachine kunt u basismaterialen bewerken met een frees tot verschillende producten, waarbij u kunt rekenen op nauwkeurige en kwalitatieve resultaten. Landré is door jarenlange kennis en ervaring specialist op het gebied van freesbewerking en heeft alle expertise in eigen huis om u te ondersteunen bij uw freeswerkzaamheden. Naast het brede programma CNC-freesmachines en randapparatuur kunnen wij u ook advies op maat geven, zodat u de beste oplossing vindt voor uw verspanende bewerking. Daarnaast profiteert u bij ons ook van snelle levertijden en de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te nemen, zodat u na de aanschaf ook nog volop profijt heeft van uw freesmachine.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 freesmachines

CNC freesmachine - Haas VF-2SS - Landré

Haas VF-2SS

55.995,-

Hoofdspil
Toerental vanaf
12.000-omw/min

Verplaatsingen 
762 x 406 x 508 mm

Gereedschapwisselaar
30 + 1 zijwisselaar

Vermogen
Hoofdmotor 22,4 kW

Brochure

CNC freesmachine - Haas VF-4SS - Landré

Haas VF-4SS

69.995,-

Hoofdspil
Toerental vanaf
12.000-omw/min

Verplaatsingen
1.270 x 508 x 635 mm

Gereedschapwisselaar 
30 + 1 zijwisselaar

Vermogen
Hoofdmotor 22,4 kW

Brochure

CNC freesmachine - Haas UMC-750 - Landré

Haas UMC-750

129.995,-

Hoofdspil
Toerental vanaf
8.100-omw/min

Verplaatsingen
762 x 508 x 508 mm

Gereedschapwisselaar
40 + 1 zijwisselaar

Vermogen
Hoofdmotor 22,4 kW

Brochure

Offerte op maat?

Of meer informatie nodig?
Wij helpen graag bij het vinden van de juiste freesmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Wij zijn ongeveer 3 jaar geleden in contact gekomen met Landré. Wij waren meteen gecharmeerd door de transparantie waarmee Landré te werk gaat. Wij hebben ondertussen al 4 machines gekocht bij hen en zijn zeer tevreden over zowel Landré als Haas.

Michael Bos
Bedrijfsleider, Teamworks BV


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

De beste merken

Haas


✔️ Betrouwbare producten
✔️ Breed machineprogramma
✔️ Hoge kwaliteitseisen
 

Correa


✔️ Hoge machinestabiliteit
✔️ Gepatenteerde freeskop techniek
✔️ Top class service

Toyoda


✔️ Superieure snelheid en prestaties
✔️ Capaciteit verhogend
✔️ Ergonomische ontwerpen

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Hoe werkt een freesmachine?

In de bewerkingsindustrie wordt er veel gebruik gemaakt van freesmachines, ook wel een freesbank genoemd, om producten in de gewenste vorm te produceren, bijvoorbeeld machineonderdelen. Om dit te realiseren wordt een frees ingezet die een bepaalde, unieke bewerking uitvoert op een product. In de freesmachine wordt het basismateriaal geplaatst, welke vervolgens door een machineklem wordt vastgehouden. Het gereedschap heeft hierdoor de mogelijkheid om vanuit verschillende posities het basismateriaal te bewerken. De frees verwijdert dus op dit moment spanen van het basismateriaal om zo tot de gewenste (eind)vorm te komen. Een belangrijk element bij het frezen is dat het gereedschap beweegt en het basismateriaal stil blijft staan in de machine. Dit is een duidelijk verschil met de verspanende bewerking draaien, aangezien dan het materiaal in beweging is. Een freesbank kan ingezet worden voor verschillende soorten verspanende bewerkingen, waarbij u moet denken aan het maken van sleuven, gaten, kamers of eilanden. Deze mogelijkheden zijn natuurlijk wel afhankelijk van de instellingen op de machine en de inzet van het juiste gereedschap.

Toepassingen freesmachine

Landré onderscheidt zich in de markt voor freesbewerking door haar ruim 150 jaar aan kennis en ervaring, zowel op het gebied van levering als onderhoud. Wij kunnen dan ook verschillende soorten freesmachines leveren, zoals: bed freesmachines, freesmachines met beweegbare kolom, brugtype en gantry types en horizontale en verticale freesmachines. Afhankelijk van uw bewerkingsproces kunt u voor een bepaald type machine kiezen, waarbij u de mogelijkheid heeft om deze verder uit te breiden met optionele functies. De hoogwaardige freesbanken die Landré levert zijn voornamelijk geschikt voor de kleine en middelgrote bedrijven, waarbij wij verschillende uitvoeringen hebben voor de productie van grote series, middelgrote series en de productie van kleine series. Daarnaast leent een freesmachine zich perfect voor verschillende bewerkingen en kunnen ook de complexere vormen met de juiste machine geproduceerd worden. Met deze reden wordt de machine ook veel gebruikt in de automotive industrie, aerospace en de medische en agrarische sector. Wilt u advies over de inzet van een freesmachine? Onze specialisten staan voor u klaar en voorzien u graag van advies op maat.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl