DyeMansion Powerfuse S

Clean Vapor Technology

De Powerfuse S maakt een duurzaam contactloos proces mogelijk zonder chemisch afval. Dankzij de Clean Vapor Technology werkt de DyeMansion Powerfuse S voor alle gangbare kunststoffen en in het bijzonder voor flexibele polymeren. Het systeem biedt volledig automatische functies voor laden, connectiviteit en batchtracking. Daarnaast biedt de Powerfuse S erg veel flexibiliteit doordat alle procesparameters individueel kunnen worden aangepast voor andere materialen.

Vanaf prijs op aanvraag

Groene technologie

De Powerfuse S maakt gebruik van het milieuvriendelijke VaporFuse Eco Fluid-oplosmiddel, welke vrij is van CMR-geclassificeerde stoffen en goedgekeurd is voor de verwerking van kunststoffen die in contact komen met voedsel. Het oplosmiddel wordt continu in een gesloten kringloop gecirculeerd en automatisch door het systeem teruggewonnen. Dit maakt een duurzaam contactloos proces mogelijk zonder chemisch afval. Het bedienen van de Powerfuse S vereist geen beschermende kleding tegen chemische gevaren.

Minimale oppervlakteruwheid

VaporFuse Surfacing (VFS) levert afgedichte en wasbare onderdelen met spuitgietachtige oppervlakken. De oppervlakteruwheid wordt tot een minimum beperkt. De gehele proceskamer wordt onder vacuüm overspoeld met damp. Dit zorgt voor een reproduceerbare verwerking van complexe geometrieën en interne oppervlakken. VFS werkt voor alle gangbare kunststoffen en in het bijzonder voor flexibele polymeren zoals TPU, waarvoor mechanische technieken niet geschikt zijn.

Klaar voor Industry4.0

De Powerfuse S is klaar voor Industry 4.0. Het systeem biedt volledig automatische functies voor laden, connectiviteit en batchtracking. Gevalideerde en speciaal ontwikkelde programma’s voor alle gangbare materialen zijn beschikbaar en klaar voor gebruik. Bovendien kunnen alle procesparameters individueel worden aangepast voor andere materialen. Dit zorgt voor flexibiliteit en een naadloze integratie met bestaande productieprocessen zoals de DyeMansion Print-to-Product workflow.

Waarom Powerfuse S?

✔ Krijg spuitgietachtige oppervlakken
✔ Oppervlakken zijn verzegeld en wasbaar
✔ Kan worden gebruikt met harde en flexibele kunststoffen

Kenmerken

✔ Robuuste en stevige constructie
✔ Oplosmiddel goedgekeurd voor contact met voedsel
✔ Cyclustijd van 40-80 minuten

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl