Kimla

Het beste advies in Kimla CNC machines

Kimla, een van oorsprong Pools bedrijf, ontwerpt en produceert snelle en efficiënte CNC machines die bekend staan om stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Binnen hun branche hebben ze inmiddels een leidende positie weten te bemachtigen door zich bezig te houden met creatieve projecten en direct in te haken op ontwikkelingskansen. Tevens is het bedrijf sterk in buiten de kaders denken, waardoor ze in staat zijn om nieuwe methodes en technologieën te ontwikkelen om de CNC machines en de solide basis van het bedrijf te verbeteren. Landré is officiële dealer van Kimla CNC machines in Nederland. We helpen u graag bij al uw vragen over Kimla machines en geven vrijblijvend advies over de best passende machine bij uw bedrijf.

Kimla CNC machines

Industriële CNC routers

€ 90.000,-

 

Waarom Kimla?

N

Ruim 25 jaar ervaring

 

N

Zeer efficiënte CNC machines

 

N

Snelste CNC machines in de markt

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Veelzijdige Kimla machines

De machines van Kimla bieden u alle beschikbare technologische mogelijkheden. De op maat gemaakte CNC machines zijn namelijk het resultaat van een lange branche geschiedenis van het bedrijf gecombineerd met kennis, ervaren personeel en sterke innovatieve ontwerpen. Kimla is voortdurend bezig zich als bedrijf verder te ontwikkelen, waarbij ze onder andere op zoek gaan naar oplossingen voor de eisen en wensen van klanten.

Hoge kwaliteit en prestaties

Alle Kimla CNC machines leveren toonaangevende prestaties tegen prijzen die aanzienlijk lager liggen dan van gerenommeerde bedrijven in de markt. Dit heeft er in geresulteerd dat Kimla inmiddels wereldwijd meer dan 3.500 machines heeft staan bij klanten. Iets waar ze erg trots op zijn. Uiteraard blijven ze continu bezig om de CNC-technologieën verder te ontwikkelen en verhogen ze regelmatig de parameters. Hiermee leggen ze niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de branche de lat hoger voor wat betreft kwaliteit en prestaties.

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een zeer uitgebreid programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

h

Compleet programma

Persoonlijk advies

Uitgebreide kennis

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.