Verticale freesmachines

Verticaal frezen voor het produceren van complexe vormen

Landré is door de jaren heen specialist geworden op het gebied van freesbewerkingen en met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u uitstekend ondersteuning bieden bij de levering en het onderhoud van uw verticale freesmachine. Voor iedere freesbewerking vinden onze specialisten de perfecte oplossing, die volledig aansluit bij uw specifieke productievraag. De verticale freesmachines zijn zeer geschikt voor het produceren van complexe producten, waarbij u profiteert van een kostenbesparing die niet ten koste gaat van de kwaliteit. Laat u daarom snel adviseren door één van onze specialisten.  

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 verticale freesmachines

Haas VF-2SS

58.995,-

Hoofdspil
Toerental vanaf
12.000-omw/min

Verplaatsingen 
762 x 406 x 508 mm

Gereedschapwisselaar 
30 + 1 zijwisselaar

Vermogen
Hoofdmotor 22,4 kW

Brochure

Haas VF-4SS

74.995,-

Hoofdspil
Toerental vanaf
12.000-omw/min

Verplaatsingen
1.270 x 508 x 635 mm

Gereedschapwisselaar 
30 + 1 zijwisselaar

Vermogen
Hoofdmotor 22,4 kW

Brochure

Haas VF-3SSYT

€ 79.995,-

Hoofdspil
Toerental vanaf
12.000-omw/min

Verplaatsingen
1.016 x 660 x 635 mm

Gereedschapwisselaar
30 + 1 zijwisselaar

Vermogen
Hoofdmotor 22,4 kW

Brochure

Offerte op maat?

Of meer informatie nodig?
Wij helpen graag bij het vinden van de juiste verticale freesmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Wij zijn ongeveer 3 jaar geleden in contact gekomen met Landré. Wij waren meteen gecharmeerd door de transparantie waarmee Landré te werk gaat. Wij hebben ondertussen al 4 machines gekocht bij hen en zijn zeer tevreden over zowel Landré als Haas.

Michael Bos
Bedrijfsleider, Teamworks BV


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

De beste merken

Haas


✔️ Betrouwbare producten
✔️ Breed machineprogramma
✔️ Hoge kwaliteitseisen
 

Correa


✔️ Hoge machinestabiliteit
✔️ Gepatenteerde freeskop techniek
✔️ Top class service

Toyoda


✔️ Superieure snelheid en prestaties
✔️ Capaciteit verhogend
✔️ Ergonomische ontwerpen

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een compleet programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Hoe werkt een verticale freesmachine?

Bij het produceren van complexe vormen kan een verticale machine ingezet worden voor de freesbewerkingen. Door middel van gereedschappen worden er spanen van het basismateriaal verwijderd om zo tot het gewenste eindresultaat te komen. Hierbij beweegt het gereedschap en zit het basismateriaal vastgeklemd in dezelfde positie. De hoofdspil-as waarin het gereedschap wordt gespannen bevindt zich in deze machines in een verticale richting, dit in tegenstelling tot een horizontale freesmachine.

Toepassingen verticale freesmachine

Het verticale frezen kan in verschillende branches ingezet worden. Zo is het één van de veelgebruikte machines die vaak gebruikt wordt in de automotive industrie, aerospace en de agrarische en medische sector. Dit heeft onder andere als reden dat de machines perfect en snel onderdelen kunnen maken voor de betreffende industrie en zorgen voor een tijdsbesparing. Door de vele bewerkingsmogelijkheden die verticale machines bieden zijn de eindresultaten ook nog eens zeer nauwkeurig en van hoge kwaliteit.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl