CNC in a Box

Compleet pakket voor VMBO onderwijs

In samenwerking met Craft Education heeft Landré recent een nieuw, uniek concept gelanceerd: CNC in a Box. Een pakket dat we speciaal ontwikkeld hebben voor het VMBO onderwijs om jonge leerlingen geïnteresseerd te krijgen in het vak CNC verspanen en daar vervolgstudies op te gaan volgen. CNC in a Box is een kant en klaar pakket, inclusief een CNC machine, met alle benodigde toebehoren en een compleet lesprogramma die scholen kunnen geven. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de docenten worden opgeleid.

Compleet voor: € 43.000,- excl. btw

Wat zit er in het CNC in a Box pakket?

N

Volwaardige CNC freesmachine: de Haas TM-1P

N

Haas besturingssimulator

N

Compleet lesprogramma PIE CNEXT (online modules & 20 boeken)

N

Bijbehorend gereedschappakket, opspanklem en opspanmal

N

Opleiding van docenten

Logo Craft Education - Partner Landré

Craft Education

Om een zo compleet mogelijk pakket neer te kunnen zetten voor het VMBO onderwijs is Landré een samenwerking aangegaan met Craft Education. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van leren voor scholen door middel van de KnowHow-methodiek: leren denken als een expert op basis van context creëren. Door de jaren heen is Craft Education een echte specialist geworden in het ontwikkelen van sterk lesmateriaal, geschikt voor diverse doelgroepen. Hierbij moet u niet alleen denken aan leerlingen van scholen, maar ook aan lesmateriaal voor werknemers van bedrijven.

Wij hebben inmiddels gemerkt dat Craft Education een echt opleidingsinstituut is, waarbij leren door te doen centraal staat. De theoretische kennis wordt levend gemaakt door te leren denken als een expert. Met deze methodiek hebben we de afgelopen tijd ook al veel jonge mensen enthousiast zien worden voor het vak CNC verspanen. Voor ons dus de ideale partner om andere jonge leerlingen ook enthousiast te krijgen!
CNC in a Box werkboek - Landré

Haas TM-1P: volwaardige CNC freesmachine

Het ‘CNC in a Box’ concept is een kant en klaar pakket, inclusief volwaardige freesmachine: de Haas TM-1P. Deze veelzijdige verticale bewerkingscentra zijn overal te vinden, van scholen tot aan high-end productiebedrijven. Het zijn gebruiksvriendelijke freesmachines die de precisiebediening van het Haas CNC-systeem bieden. De TM-1P is ideaal voor scholen, aangezien ze erg makkelijk aan te leren en te bedienen zijn, zelfs zonder G-codes te kennen.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl