DAVI

Het beste advies in DAVI machines

Landré is sinds 2021 officieel dealer van DAVI machines. We helpen u graag bij al uw vragen over DAVI machines en geven graag een vrijblijvend advies over de best passende machine voor uw uitdaging.

DAVI machines

DAVI MAV machine

DAVI MCB

prijs op aanvraag

 

DAVI MAV machine

DAVI MAV

prijs op aanvraag

 

DAVI MAV machine

DAVI MCA

prijs op aanvraag

 

Waarom DAVI?

N

Innovatief en betrouwbaar

 
N

Hypermoderne fabriek

 
N

Hoogwaardige machines

 
Klantquote over de service van Landré

De onderhoudsmonteur die bij ons langs is geweest was erg kundig en had verstand van zaken.

Peter Huntelerslag
Directeur

Klantquote over de service van Landré

Landré, nogmaals erg bedankt voor de super service bij het verhelpen van de storing!

Daniel Kempers
Voorman

DAVI walsoplossingen bij Landré

DAVI

DAVI, opgericht in 1966, is gevestigd in Cesena, Italië. De Italiaanse machinefabrikant beschikt over een state-of-the-art fabriek en is marktleider in het ontwerp en levering van o.a. plaatwalsen. Het DAVI-productportfolio omvat het breedste assortiment plaatwalsen voor zwaar gebruik (zowel 3 als 4 rollen), voor platen van 2 tot 6 m breed en van 6 tot 400 mm dik.

DAVI walsen

De CNC-gestuurde DAVI walsen hebben dankzij Servo-Tronic een hoge nauwkeurigheid. Daarnaast houdt het de machine parallel, zelfs bij elektronische problemen. Dankzij de planetaire beweging van de zijrollen zorgen de DAVI walsen voor een uitstekende rondheid. De DAVI-technologie zorgt ervoor dat de DAVI walsen zeer productief, nauwkeuring en betrouwbaar zijn.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

h

Compleet programma

Persoonlijk advies

Uitgebreide kennis

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.