CNC plasmasnijders

Krachtig snijden van plaatmateriaal met behulp van plasma

Binnen de plaatbewerking kan een plasmasnijder ingezet worden om metalen als staal, RVS en aluminium te snijden. De plasmasnijders maken hierbij gebruik van de smeltsnijtechniek. Een groot voordeel van een CNC plasmasnijder is de mogelijkheid om ook dikker plaatmateriaal te snijden, uiteraard met een hoge snijkwaliteit. Landré heeft een uitgebreid machineprogramma met kwalitatieve, hoogwaardige plasmasnijders die zorgen voor efficiënte en nauwkeurige snijbewerkingen. In een vrijblijvend gesprek geven onze adviseurs u graag uitleg over de plasmasnijders, waarbij zij op basis van uw productieproces een advies uitbrengen over de meest geschikte snijder voor uw toepassing.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 plasmasnijders

Ermak EPL Smart Plasma CNC plasmasnijder - Landré

Ermak EPL Smart Plasma

€ 38.800,-

Breedte
1.500 -2.000 mm

Snijlengte
3.000 – 4.000 mm

Vermogen
45 A – 200 A

Brochure

Ermak EPL 1530 Compact CNC plasmasnijder - Landré

Ermak EPL 1530 Compact

€ 80.100,-

Breedte
1.500 – 3.000 mm

Snijlengte
3.000 mm

Vermogen 
130 A – 800 A

Brochure

Ermak EPL Plasma serie - CNC plasmasnijder - Landré

Ermak EPL Plasma serie

€ 84.600,-

Breedte
2.000 – 6.000 mm

Snijlengte
4.000 – 36.000 mm

Vermogen
130 A – 800 A

Brochure

Offerte op maat?

Of heeft u meer informatie nodig? Wij helpen graag bij het vinden van de juiste plasmasnijmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Contactpersoon Landré | Neem contact met ons op

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Klantquote over Landré service
Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

De beste merken

Ermaksan

Ermaksan metaalbewerkingsmachines bij Landré
✔️ Geavanceerde machines
✔️ 800 gekwalificeerde medewerkers
✔️ Innovatieve functionaliteiten

Intelligente automatiseringssystemen voor plaatbewerking bij Landré

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Hoe werkt een CNC plasmasnijder?

Tijdens het snijden met plasma wordt gebruik gemaakt van de smeltsnijtechniek, waardoor metalen als RVS, staal en aluminium gesneden kunnen worden. Deze techniek begint met het doorvoeren van gas naar het mondstuk van de toorts in de snijmachine. Het gas wordt vervolgens door een kleine opening in de toorts naar buiten geduwd, waarbij het gas in aanraking komt met elektriciteit. Hierdoor verandert het in geïoniseerd gas, oftewel plasma.

Het materiaal dat u gaat bewerken beschikt over een positief geladen elektrode en de toorts over een negatief geladen elektrode. Tussen deze positief en negatief geladen elektroden wordt een stroomkring tot stand gebracht, waarbij de elektrische boog zeer smal en stabiel is met een hoge energiedichtheid. Dit komt voort uit het feit dat de elektrische boog door de vormgeving van het toortsmondstuk sterk wordt ingesnoerd. De temperatuur kan hierdoor enorm hoog oplopen, waardoor het metaal wegsmelt. Het plasmagas blaast het materiaal vervolgens weg uit de snijvoeg.

Toepassingen CNC plasmasnijder

Plasmasnijders leveren nauwkeurige snijbewerkingen op bij laag- én hooggelegeerde staalsoorten, denk hierbij aan RVS en aluminium. De sneden worden gemaakt door middel van geïoniseerd gas en de techniek is zeer geschikt voor het snijden van dikker plaatmateriaal. De plasmasnijders kunnen door middel van traploos hoeksnijden ook ingezet worden voor laskantafschuiningen. De maximale plaatdikte en afmeting van het materiaal dat gesneden moet worden is afhankelijk van de machine. De specialisten van Landré kunnen uw productieproces nauwkeurig in kaart brengen, om vervolgens een passend advies te geven over welke plasmasnijder geschikt is voor uw toepassing. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw verwachtingen op het gebied van prijs, kwaliteit en capaciteit.

CNC plasmasnijders bij Landré

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl