Haas Onderdelen Portal

Kwalitatieve onderdelen • Superieure service • Snelle levering

Wist u dat wij als officiële Haas Factory Outlet als doel hebben om op alle servicebehoeften een tijdige reactie te geven en zo ook streven naar een snelle levering van alle serviceonderdelen? Wij willen u namelijk graag zo snel mogelijk van dienst zijn, zodat uw productie draaiende blijft en (onverwachte) machinestilstand voorkomen wordt. Om dit te realiseren heeft Haas Automation speciaal voor u een uitgebreide online onderdelencatalogus ontwikkeld, de Haas Parts Portal, waar u vervangende onderdelen, onderhoudsartikelen en nog veel meer informatie en benodigdheden kunt vinden. En zeer handig, de portal is te allen tijde beschikbaar voor u!

Het gemak van de online Haas Parts Portal

Door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van verspaning begrijpen wij dat u uw productierendement wilt waarborgen en de machines zo effectief mogelijk wilt inzetten, waarbij kwalitatieve onderdelen van groot belang zijn. Als Haas Factory Outlet bieden wij naast Haas CNC machines en onze onderhoudsservice ook machine onderdelen en toebehoren voor Haas productiesystemen aan, onder andere via de uitgebreide Haas Parts Portal. Hier kunt u specifieke onderdelen op basis van het serienummer of de bouwdatum snel vinden en bestellen. Daarnaast geeft de uitgebreide online onderdelencatalogus interessante informatie over productopties voor installatie ter plaatse. Een extra gereedschaphouder nodig? Uiteraard kunt u die ook snel en eenvoudig online bestellen via de portal, wanneer u maar wilt!

Haas onderdelen snel online besteld - Landré

Haal het maximale uit uw Haas machine

Haas CNC machines zijn gemaakt om te presteren en om het maximale uit de machine te kunnen halen heeft Haas Automation een aantal zeer handige online hulpbronnen voor u ter beschikking gesteld, zoals uitgebreide handleidingen, tekeningen en instructievideo’s. De hulpbronnen zijn opgesteld door Haas-technici om u verder te helpen bij het bedienen en onderhouden van uw Haas CNC machine. Het voordeel? U kunt de hulpbronnen op elk moment van de dag bekijken. 

Instructievideo voor dagelijks onderhoud
aan uw Haas CNC machine

Instructievideo voor onderhoud aan
de gereedschapwisselaar

Uitgebreide, persoonlijke service en ondersteuning

Komt u er online toch niet helemaal uit? Geen probleem, want onze service afdeling staat graag voor u klaar om u verder te helpen. Of u nu een vraag heeft over een specifieke machine of over onderhoud en onderdelen, wij streven er altijd naar u zo snel mogelijk te helpen.

U kunt ons bereiken via:

+31 (0)347 329 329

info@landre.nl