Verspaningsmachines

Nauwkeurige en betrouwbare CNC machines voor het produceren van kwalitatieve onderdelen

Op het gebied van verspanen is Landré door de jaren heen een gevestigde naam geworden. Door ruim 150 jaar aan kennis en ervaring kunnen wij u perfect informeren en adviseren over verspanende werkzaamheden. Zo brengen onze specialisten uw bedrijfsproces volledig in kaart om te kijken welke machine en opties voor u het meest geschikt zijn. Met het brede assortiment dat Landré biedt is er altijd een geschikte machine te vinden, van functionele draaimachines tot aan zeer nauwkeurige freesmachines, uiteraard in verschillende uitvoeringen. De machines en ondersteuning zijn er op gericht om uw verspanende werkzaamheden verder te optimaliseren, zodat u profiteert van een kostenbesparing, een hoge productkwaliteit en een verhoging van uw productierendement.

Gratis advies?

Of wilt u meer informatie of een demonstratie? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste verspaningsmachine
die aansluit bij uw bedrijf.

Waarom aanschaffen?

N

Verhoging productiecapaciteit

 

N

Automatiseren productieproces

 

N

Tijdsbesparing

 

N

Hoogwaardige (eind)resultaten

 

Verspaning machines Landré

De beste merken

Haas


✔️ Betrouwbare producten
✔️ Breed machineprogramma
✔️ Hoge kwaliteitseisen
 

Toyoda


✔️ Superieure snelheid en prestaties
✔️ Capaciteit verhogend
✔️ Ergonomische ontwerpen

Correa


✔️ Hoge machinestabiliteit
✔️ Gepatenteerde freeskop techniek
✔️ Top class service

Kimla

Kimla CNC machines - Landré
✔️ Ruim 25 jaar ervaring
✔️ Zeer efficiënte CNC machines
✔️ Snelste CNC machines in de markt

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Meer informatie

Mogelijkheden voor verspaning

Een welbekende bewerkingstechniek is verspanen, wat kan plaatsvinden met een freesmachine of een draaimachine. Met deze techniek worden materialen bewerkt door het verwijderen van spanen, zodat er een ander(e) vorm / product ontstaat. Hierbij wordt de omvang en het gewicht van het beginmateriaal verminderd. Binnen de verspaning zijn er weer verschillende soorten bewerkingen mogelijk, zoals draaien en frezen. Wanneer u kiest voor een draaimachine kunt u een product vastzetten in een klauwplaat welke met hoge snelheid ronddraait. Het gereedschap in de machine draait vervolgens in een langs- en dwarsrichting spanen van het materiaal af, doordat het gereedschap langs het materiaal beweegt. Bij een freesmachine zit het materiaal ook vast, maar beweegt het gereedschap juist in verschillende posities om zo spanen van het basismateriaal te verwijderen. Het materiaal beweegt bij het frezen dus niet, dit in tegenstelling tot draaien. Freesmachines zijn ook weer onder te verdelen in verschillende groepen, zoals horizontale en verticale  machines. Daarnaast kunnen ze ingezet worden voor veel bewerkingen. Het is uiteraard afhankelijk van uw wensen en product welke machine hiervoor het meest geschikt is.

Toepassingen van verspaning

De verspanende werkzaamheden in de bewerkingsindustrie kunnen dus zeer uitgebreid zijn. Dit komt ook omdat materialen als hout, metalen en kunststoffen zich goed lenen voor verspaning. Veel bedrijven gebruiken de techniek om bijvoorbeeld machine onderdelen te maken of om assen te draaien. Hierbij hebben zij de keuze om conventioneel te frezen en draaien of via een CNC-machine, waarbij de bewerking in de machine via een CNC-besturing wordt aangestuurd. Uiteraard is deze keuze afhankelijk van uw wensen tijdens het bewerkingsproces. Een voordeel van een CNC draai- of freesmachine is een gedeeltelijke automatisering van het bewerkingsproces, waardoor u uiteindelijk een kostenbesparing heeft. Daarnaast zal het ook een capaciteitsverhoging opleveren. Voor het instellen en bedienen van de machines is echter wel de nodige kennis vereist, aangezien de juiste instellingen zorgen voor een kwalitatief, hoogwaardig eindresultaat. Landré helpt u graag om uw wensen voor verspanende werkzaamheden in kaart te brengen, zodat we gezamenlijk de juiste machine vinden welke aan elke verwachting zal voldoen. Zowel qua prijs, als qua snelheid, opties en capaciteit.