3D printers voor kunststof

Voor het snel printen van tastbare kunststof 3D producten

Een kunststof 3D printer wordt ingezet om onderdelen en producten rechtstreeks vanuit een design laagsgewijs op te bouwen tot functionele, tastbare producten. Hiermee heeft u de mogelijkheid om snel een prototype te printen, waardoor u de ‘time to market’ kunt verkorten. De prototypes kunnen in alle complexe vormen geprint worden, waarbij het materiaal zo efficiënt mogelijk wordt ingezet. Op deze manier voorkomt u materiaalverspilling. Landré levert een breed programma kunststof 3D printers en adviseert u graag over de meest geschikte printer voor uw toepassing.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 kunststof 3D printers

3D Systems ProJet MJP 2500 series bij Landré

3D Systems ProJet MJP 2500 series

€ 42.260,-

Bouwvolume
295 x 211 x 142 mm

Techniek
MultiJet technologie

Printresolutie
800 x 900 x 790 dpi (xyz)

Brochure

HP Multi Jet Fusion 5200 580 3D printer bij Landré

HP Multi Jet Fusion 580

€ 117.855,-

Bouwvolume
332 x 190 x 248 mm

Laagdikte
0,08 mm

Printresolutie
1.200 dpi

Brochure

HP Multi Jet Fusion 5200 kunststof 3D printer - Landré

HP Multi Jet Fusion 5200

€ 335.000,-

Bouwvolume
380 x 284 x 380 mm

Laagdikte
0,08 mm

Printresolutie
1.200 dpi

Brochure

Offerte op maat?

Of wilt u graag meer informatie? Wij staan voor u klaar, zodat u de juiste kunststof 3D printer vindt voor uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Contactpersoon Landré | Neem contact met ons op

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Klantquote RP2 HP printer - Landré
De aanschaf van onze HP machine is goed verlopen door de open en duidelijke communicatie met Landré. De aflevering en inbedrijfname zijn perfect volgens de afspraken uitgevoerd. De onvermijdelijke opstart problemen zijn steeds door Landré, samen met HP, correct en naar tevredenheid opgelost.

Ron Klauss
Directeur

Klantquote over de service van Landré

Wij hebben de service van Landré als positief ervaren. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

De beste merken

HP

HP 3D printers bij Landré
✔️ Materiaal innovaties
✔️ Perfecte (eind)resultaten
✔️ Functionele producten

3D Systems

3D Systems 3D printers bij Landré
✔️ Optimalisatie processen
✔️ Geavanceerde hardware
✔️ Product innovaties

3D print applicaties bij Landré

Applicaties

De rol van 3D printing binnen de maakindustrie wordt steeds prominenter. Fabricage, intellectueel eigendom en het waarborgen van een consistente kwaliteit zijn veelgestelde vragen binnen de applicaties van 3D printers. In plaats van alleen het tonen van voorbeelden geven we u graag inzicht in onze key drivers en de applicaties van 3D printing.

3D print industrieën bij Landré

Industrieën

3D printing biedt nieuwe kansen voor de maakindustrie op het gebied van productontwikkeling, productiesnelheid en kostenreductie. Met deze reden is 3D printen een steeds vaker gekozen oplossing bij productontwikkeling. Wilt u weten in welke branches? Wij hebben er een aantal voor u op een rij gezet, inclusief voordelen.

Hoe werkt een kunststof 3D printer?

Voor de ontwikkeling van een (nieuw) product en/of onderdelen kunt u gebruik maken van een kunststof 3D printer, waarmee u tegen relatief lage kosten een prototype kunt maken. Zo heeft u de mogelijkheid om snel aanpassingen door te voeren in uw productielijn op het moment dat een prototype toch niet helemaal aan de verwachtingen voldoet. Bij het kunststof 3D printen worden CAD modellen door de 3D printer omgezet naar functionele, tastbare producten. Het (eind)product wordt namelijk door de printer laagsgewijs opgebouwd uit het materiaal dat van tevoren in de printer is geplaatst. Er zijn verschillende kunststof 3D printtechnieken die gebruikt kunnen worden. Landré levert 3D printers die gebruik maken van de volgende technieken: MultiJet Fusion (HP), MultiJet Printing (3D Systems), ColorJet Printing (3D Systems) en Digital Light Processing (3D Systems). Met dit brede scala aan printtechnieken kunnen wij aan iedere vraag voldoen. Onze specialisten geven u graag vrijblijvend advies over welke printtechniek het meest geschikt is voor uw toepassing.

Toepassingen kunststof 3D printer

De mogelijkheden van 3D printen op basis van kunststof zijn nog volop in ontwikkeling, maar bieden nu al vele voordelen voor verschillende branches. Zo wordt bij de inzet van een 3D printer materiaalverspilling voorkomen. Daarnaast levert het veel bedrijven een tijdsbesparing op, aangezien er snel producten gemaakt kunnen worden in kleine oplages tegen relatief weinig kosten. Met deze reden is de kunststof 3D printer een steeds vaker gekozen oplossing bij de productontwikkeling in verschillende branches. Hierbij moet u denken aan de automotive, aerospace, de medische en voedingssector, machinebouw en metaalproductie. De verwachting is dat de populariteit van kunststof 3D printers de aankomende jaren nog verder blijft groeien.  De specialisten van Landré zijn continu bezig met de ontwikkelingen van kunststof 3D printen en kunnen u op deze manier op ieder moment voorzien van advies op maat met de meest recente productspecificaties. Zo weet u zeker dat u een 3D printer vindt die volledig aan uw wensen voldoet, zowel qua prijs, kwaliteit en capaciteit.

Lees hier meer over de toepassingen van 3D printing.

Industriële 3D printers voor prototyping en eindproductie bij Landré

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl