DyeMansion Powershot S

Efficiënte oppervlaktetechnologie

De geautomatiseerde Powershot S is het meest efficiënte oplossing op de markt voor de beste eindafwerking van onderdelen. De Powershot S levert een unieke matglanzende look en aangename touch. Het verwijdert geen materiaal en werkt perfect voor harde kunststoffen zoals PA12 of PA11. De Powershot S werkt zeer kosteneffectief en verhoogt uw productiviteit aanzienlijk.

Vanaf prijs op aanvraag

Gepatenteerde technologie

De gepatenteerde PolyShot Surfacing (PSS) is niet-schurend en werkt perfect voor harde kunststoffen zoals PA12 of PA11 in alle geometrieën. Door met perslucht versnelde korrels te schieten, worden de pieken en dalen van het oppervlak geëgaliseerd, waardoor een meer homogene onderdeelkwaliteit wordt bereikt. Met een cyclustijd van slechts 10 minuten en een capaciteit van een middelgrote build per run, werkt de Powershot S zeer kosteneffectief. In tegenstelling tot tijdrovende schuurmethoden zoals trommelpolijsten, verhoogt PolyShot Surfacing uw productiviteit en onderdeelkwaliteit aanzienlijk.

Halfglanzende oppervlakken met ideale eigenschappen

PolyShot Surfacing is de belangrijkste basis voor het maximaliseren van kleurresultaten. De Powershot S levert een uniek halfglanzend uiterlijk en aangename touch voor bijna elk 3D-geprint eindgebruiksproduct. Het wordt sinds 2016 intensief gebruikt in verschillende industrieën en stelt totaal nieuwe kwaliteitsnormen dankzij de verbeterde krasbestendigheid en homogene afwerkingen. Dit is vooral belangrijk voor verdere verwerkingsstappen, zoals DeepDye Coloring.

Geavanceerd bedieningsgemak

Ervaar een nieuw niveau van procesbesturing met een touchscreen en geïntegreerd bedieningspaneel. De Powershot S wordt bediend via een gebruiksvriendelijke interface waar voorgeïnstalleerde programma’s kunnen worden gestart. Individuele programma’s kunnen eenvoudig worden geconfigureerd en opgeslagen, waardoor een snelle aanpassing aan uw toepassing mogelijk is. Met een gebruikersgericht ontwerp is alles gemakkelijk toegankelijk en veilig te bedienen. Continue monitoring zorgt voor een efficiënt en reproduceerbaar proces.

Waarom Powershot S?

✔ Snel en efficiënt
✔ Verminder de footprint van apparatuur
✔ Verminder arbeidskosten en tijd
✔ Consistente resultaten
✔ Matglanzende oppervlakken
✔ De sleutel tot maximale kleurresultaten
✔ De beste end-use afwerking

Kenmerken

✔ Robuust en stevig ontwerp
✔ Roestvrijstalen ombouw
✔ Hoogwaardige sproeiers
✔ 5 – 15 minuten cyclustijd

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl