Concept Laser

Het beste advies in Concept Laser 3D printers

Landré is exclusieve dealer van Concept Laser 3D printers in de Benelux. Heeft u een vraag over een Concept Laser 3D printer? Dan helpen wij u natuurlijk graag. Wij geven u graag vrijblijvend advies over de best passende 3D printer voor uw uitdaging.

Concept Laser 3D printers

Concept Laser Mlab Cusing 3D printer - Landré

Concept Laser Mlab Cusing

€ 179.450,-

 

Concept Laser M1 Cusing 3D printer - Landré

Concept Laser M1 Cusing

€ 369.000,-

 

Concept Laser Mlab Cusing R 3D printer - Landré

Concept Laser Mlab Cusing R

€ 199.450,-

 

Concept Laser M2 Cusing 3D printer - Landré

Concept Laser M2 Cusing

€ 459.000,-

 

Concept Laser Mlab Cusing 200R 3D printer - Landré

Concept Laser Mlab Cusing 200R

€ 217.500,-

 

Concept Laser X Line 2000R 3D printer - Landré

Concept Laser X Line 2000R

€ 1.809.600,-

 

Waarom een Concept Laser 3D printer?

N

Hoge kwaliteitsnormen

 
N

Kosteneffectieve oplossing

 
N

Expertise in o.a. processen

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Concept Laser 3D printer - Landré

Concept Laser GmbH

Concept Laser GmbH uit Lichtenfels Duitsland is vandaag de dag, in tegenstelling tot bijna elk ander bedrijf, een van de echte pioniers en belangrijkste drijfveer van het poeder-bed-gebaseerde laser melting systeem. Dit systeem is beter bekend als het LaserCUSING® proces. Deze techniek is in de afgelopen 15 jaar gegroeid van enkelstuks productie naar een additief stadium van industriële serieproductie.

Toen Frank Herzog Concept Laser GmbH in 2000 oprichtte, was 3D metaal printen een geheel onbekend markt. Hij startte met de volgende basisvragen, hoe krijg je 3D-geometrie gemaakt met als basis metaalpoeder en een laser? Wat betekent 3D printen voor de productie van de toekomst?

 

In december 2016 heeft Concept Laser zich aangesloten bij GE Additive. Hiermee hebben ze de gepatenteerde LaserCUSING® technologie toegevoegd aan GE Additive’s additieve expertise gebieden en helpen ze gezamenlijk bedrijven met de vraag hoe Additive Manufacturing kan worden toegevoegd aan het productieproces. Nieuwsgierig hoe ze dit doen? U leest er hier meer over.

Kwaliteitsnormen

Met Concept Laser’s hoge kwaliteitsnormen, expertise in processen, applicaties, materialen en het leveren van betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen, is Concept Laser een gevestigde naam in de additive manufacturing industrie. Met meer dan 170 werknemers, meer dan 100 patenten en 35 gecertificeerde distribiteurs en service partners leveren ze machines in alle sectoren over de hele wereld.

Concept Laser biedt een scala aan van machines (50 x 50 x 80 mm (x,y,z)) tot en met de machine met ‘s werelds grootste bouwplatform (800 x 400 x 500 mm(x,y,z)). Machines van Concept Laser die zijn uitgerust met de multilaser technologie behoren tot de snelste, veiligste en hoogste kwaliteit laser melting machines in de wereld. Met meer dan 550 geïnstalleerde machines en prestigieuze referenties en projecten in de lucht- en ruimtevaart, auto-industrie, medische technologie, tandtechniek en werktuigbouw kan Landré zeker trots zijn dit merk, verzegeld met de vermelding “Made in Germany”, te vertegenwoordigen.

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een zeer uitgebreid programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.