Ermaksan

Het beste advies in Ermak CNC machines

Landré is officiële vertegenwoordiger van Ermaksan en hiermee exclusieve dealer van Ermak machines in de Benelux. Bent u op zoek naar een professionele CNC kantbank, lasersnijder, plasmasnijmachine, pons- of knipmachine? Dan maakt u met een Ermak machine een zeer goede beslissing. Ermaksan heeft een uitgebreid assortiment met hoogwaardige machines voor de plaatbewerkingsindustrie. Deze machines worden allemaal ontworpen voor duurzaam onderhoud, eenvoudige installatie en een gebruiksvriendelijke bediening. Als officiële vertegenwoordiger van Ermaksan geven wij u graag vrijblijvend advies over de best passende Ermak machine voor uw toepassing. Uiteraard zorgen we ervoor dat de machine ook volledig aansluit bij uw huidige productieproces. Heeft u vragen over de Ermak machines? Ook dan staan wij graag voor u klaar!

Professionele Ermak CNC machines

Ermaksan CNC snijmachines - Landré

Ermak snijmachines

Ermaksan CNC kantbanken - Landré

Ermak kantbanken

€ 27.600,-

 
 

Ermaksan CNC scharen - Landré

Ermak knipmachines

€ 22.200,-

 
 

Ermaksan CNC ponsmachines - Landré

Ermak ponsmachines

€ 132.900,-

 
 

Waarom kiezen voor Ermaksan?

N

Geavanceerde machines

 
N

800 gekwalificeerde medewerkers

 
N

Innovatieve functionaliteiten

 

Klantquote over de service van Landré

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantquote over de service van Landré

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Ermaksan CNC plaatbewerking machines - Landré

Ermaksan biedt geavanceerde CNC machines

Wanneer u een stap wilt maken in uw productieproces maakt u met een Ermaksan machine de juiste keuze. Waarom? Ermaksan is een bedrijf dat zich richt op de toekomst. Zo zijn ze binnen de organisatie continu bezig met het door ontwikkelen van innovatieve technologieën en de geavanceerde Ermak machines. Met deze toekomstgerichte visie heeft Ermaksan als doel om wereldwijd één van de grootste fabrikanten te worden op het gebied van technologie en R&D. 

Inmiddels zijn ze al aardig op weg en is Ermaksan uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in de branche, die vormgeeft aan de plaatbewerkingsindustrie door middel van een sterke R&D. Het resultaat? Hoogwaardige, technologisch geavanceerde Ermak machines die aan alle klantwensen voldoen en beschikken over de meest innovatieve functies om uw productieproces nog verder te optimaliseren.

Voor de productie van de kwalitatieve en betrouwbare machines heeft Ermaksan de beschikking over zeer moderne productiefaciliteiten die zich uitstrekken tot een oppervlakte van 96.000 m2. Hier zijn meer dan 800 gekwalificeerde medewerkers bezig met het ontwikkelen en verder uitwerken van diverse R&D projecten, zoals de Ermak Fiberlaser technologie, het ontwikkelen van nieuwe machinemodellen en het uitwerken van nieuwe Industrie 4.0 toepassingen. Mede dankzij deze uitgebreide productiemogelijkheden is Ermaksan in staat om vooruit te blijven lopen in het aanbieden van nieuwe oplossingen en innovaties in de industrie.

Ermaksan richt zich op de toekomst

U leest het al, Ermaksan is een vooruitstrevend bedrijf met de focus op de toekomst. Door alle ontwikkelingen en innovaties van de afgelopen jaren, zoals de Fiberlaser technologie, zetten ze krachtige stappen voorwaarts op weg naar een duurzame groei. Trends en klantverwachtingen worden door de medewerkers nauwlettend in de gaten gehouden, zodat ze ook in de toekomst hoogwaardige Ermak machines met geavanceerde technologieën en een hoge toegevoegde waarde kunnen blijven aanbieden.

Naast de toekomstgerichte bedrijfs- en productievisie staat kwaliteit ook hoog in het vaandel bij Ermaksan. Zo worden tijdens het productieproces hoge kwaliteitsnormen gehanteerd die uiteindelijk zorgen voor betrouwbare, milieuvriendelijke en energiebesparende machines. Zeker interessant als u op zoek bent naar een kwalitatieve machine tegen een minimale investering.

Mede door de duidelijke visie en het brede, geavanceerde aanbod in machines is Landré trots om Ermaksan te mogen vertegenwoordigen in de Benelux. Wij hebben betrouwbare, hoogwaardige Ermak kantbanken, lasersnijmachines, plasmasnijders, ponsmachines en knipmachines in ons assortiment. Hierdoor zijn wij in staat om voor iedere toepassing een geschikte machine aan te bieden. Wilt u graag meer informatie over de Ermak machines of over het merk Ermaksan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en plannen wanneer gewenst een vrijblijvend adviesgesprek met u in.

Intelligente automatiseringssystemen voor plaatbewerking bij Landré

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.