Ermaksan

Het beste advies in Ermaksan machines

Landré is exclusieve dealer van Ermaksan machines in de Benelux. We helpen u graag bij al uw vragen over Ermaksan machines en geven graag een vrijblijvend advies over de best passende machine voor uw uitdaging.

Ermaksan machines

Snijmachines

€ 80.100,-

Lasersnijders
Plasmasnijders

Kantbanken

€ 27.600,-

 
 

Scharen

€ 22.200,-

 
 

Ponsmachines

€ 132.900,-

 
 

Waarom Ermaksan?

N

Geavanceerde machines

 
N

800 gekwalificeerde medewerkers

 
N

Innovatieve functionaliteiten

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Ermaksan

Ermaksan is een toonaangevende fabrikant die de sector van plaatbewerkingsmachines vormt met sterke R&D, die hoogwaardige, technologisch geavanceerde machines produceert met meer dan 800 gekwalificeerde medewerkers in moderne productiefaciliteiten die zich uitstrekken tot een oppervlakte van 96.000 m2.

De nieuwste trends

Met het voortdurend volgen van de nieuwste trends en verwachtingen van klanten, het ontwerpen en produceren van machines met geavanceerde technologie en een hoge toegevoegde waarde, die milieuvriendelijk en energiebesparend zijn, zet Ermaksan krachtige stappen voorwaarts op weg naar duurzame groei.

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een zeer uitgebreid programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.