HP MJF 3D printers

Het beste advies in HP MultiJet Fusion 3D printers

Landré is exclusieve dealer van HP Multi Jet Fusion 3D printers in de Benelux. Bent u op zoek naar een professionele, industriële 3D printer? Dan maakt u met een HP 3D printer een uitstekende beslissing en kunt u alle mogelijkheden van 3D printen benutten dankzij de geavanceerde HP Multi Jet Fusion technologie. Deze 3D printtechnologie is uitermate geschikt voor productie, voorproductie en reserveonderdelen. Het biedt meer mogelijkheden voor het produceren van complexe, kostenefficiënte onderdelen. Zowel bij seriematige productie voor afzonderlijke onderdelen als voor batchproductie met meerdere onderdeelnummers. U kunt met deze technologie rekenen op consistente isotrope mechanische eigenschappen, een zeer hoge oppervlakteafwerking en een fijne resolutie. Wilt u meer weten over HP 3D printers, HP color 3D printers of de bekende Multi Jet Fusion technologie? Dan helpen wij u graag verder. Wij geven u advies op maat over de best passende HP 3D printer voor uw uitdaging.

Home » 3D printers » HP

HP Multi Jet Fusion 3D printers

HP Multi Jet Fusion 4210 3D printer - Landré

HP Multi Jet Fusion 340

€ 2.280,- per maand
(pay-per-use)
HP MultiJet Fusion 4200 3D printer - Landré

HP Multi Jet Fusion 4200

€ 275.495,-
 
HP Multi Jet Fusion 580 3D printer - Landré

HP Multi Jet Fusion 540

€ 91.180,-
 
HP Multi Jet Fusion 4210 3D printer - Landré

HP Multi Jet Fusion 4210

€ 405.659,-
 
HP Multi Jet Fusion 580 3D printer - Landré

HP Multi Jet Fusion 580

€ 117.855,-
 
HP Multi Jet Fusion 4210 3D printer - Landré

HP Multi Jet Fusion 5200

€ 335.000,-
 

Waarom een HP MultiJet 3D printer?

N

Materiaal innovaties

 
N

Perfecte (eind)resultaten

 
N

Functionele producten

 
Klantquote RP2 HP printer - Landré

De aanschaf van onze HP machine is goed verlopen door de open en duidelijke communicatie met Landré. De aflevering en inbedrijfname zijn perfect volgens de afpsraken uitgevoerd. De onvermijdelijke opstart problemen zijn steeds door Landré, samen met HP, correct en naar tevredenheid opgelost.

Ron Klauss
Directeur

Klantquote over de service van Landré

De onderhoudsmonteur die bij ons langs is geweest was erg kundig en had verstand van zaken.

Peter Huntelerslag
Directeur

Logo HP 3D printers - Landre

HP laat u alle mogelijkheden van 3D printen benutten

HP zorgt ervoor dat uw bedrijf klaar is voor het tijdperk van digitale fabricage. HP werkt hard aan nieuwe materiaalinnovaties die enkele van de traditionele belemmeringen voor het gebruik van 3D-printen, zoals kosten, kwaliteit , performance en diversiteit, wegnemen. Heeft u vragen over deze materiaalinnovaties of over een HP color 3D printer? Neem dan gerust contact met ons en wij geven u graag vrijblijvend advies.

 

HP heeft een groeiend aanbod aan poeders en een open-platformmodel dat stimuleert tot samenwerking van derde partijen en uitbreiding van materialen.

HP Multi Jet Fusion 3D printtechnologie

De Multi Jet Fusion 3D printtechnologie van HP biedt veel mogelijkheden voor complexe, kostenefficiënte onderdelen en is zeer geschikt voor (voor-)productie en reserveonderdelen. Bij inzet van deze technologie wordt gebruik gemaakt van een inkjet-techniek. Hiermee wordt selectief fixeer- en detailleringsmiddel op een nylonpoederbed aangebracht. Door middel van verwarmingselementen wordt dit versmolten tot een vaste laag. Het onderdeel wordt vervolgens laagsgewijs opgebouwd, waarbij het poeder na iedere laag opnieuw verdeeld wordt over het bed. Dit proces herhaalt zich totdat het juiste resultaat is bereikt. Vervolgens wordt het losse poeder verwijderd op een bewerkingsstation en door middel van stralen.

Meer weten over de werking van de Multi Jet Fusion technologie? Neem contact met ons op en wij voorzien u van meer informatie.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.