HP 3D printers

Het beste advies in HP 3D printers

Landré is dealer van HP 3D printers in de Benelux. We helpen u graag bij al uw vragen over 3D HP printers en geven graag een vrijblijvend advies over de best passende printer voor uw uitdaging.

HP printers

HP Multi Jet Fusion 580

€ 116.820,-

 

HP Multi Jet Fusion 4200

€ 275.495,-

 

HP Multi Jet Fusion 4210

€ 405.659,-

 

Waarom HP?

N

Materiaal innovaties

 
N

Perfecte (eind)resultaten

 
N

Functionele producten

 

Landré, nogmaals erg bedankt voor de super service bij het verhelpen van de storing!

Daniel Kempers
Voorman

De onderhoudsmonteur die bij ons langs is geweest was erg kundig en had verstand van zaken.

Peter Huntelerslag
Directeur

Digitale fabricage

HP zorgt ervoor dat uw bedrijf klaar is voor het tijdperk van digitale fabricage. HP werkt hard aan nieuwe materiaalinnovaties die enkele van de traditionele belemmeringen voor het gebruik van 3D-printen, zoals kosten, kwaliteit , performance en diversiteit, wegnemen.

HP 3D printer

HP heeft een groeiend aanbod aan poeders en een open-platformmodel dat stimuleert tot samenwerking van derde partijen en uitbreiding van materialen. 

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een zeer uitgebreid programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.