Plaatbewerkingsmachines

Verhoog uw rendement met de juiste machine voor plaatbewerking

Rendement verhogen of uw productieproces verder optimaliseren? Maak dan de keuze voor één van onze geavanceerde plaatbewerkingsmachines van diverse topmerken. Mede dankzij onze lange historie in verkoop, installatie en onderhoud van plaatbewerkingsmachines kunnen wij u perfect adviseren over de machines, het plaatbewerkingsproces én het onderhoud. Van knippen, water-, plasma- en lasersnijden tot aan ontbramen, kanten en walsen. Verzekerd zijn van een effectieve inzet van de machine? Wij bieden tevens uitgebreide trainingen aan, zowel op machineniveau als op softwareniveau. Zo heeft u straks een duurzaam plaatbewerkingsproces op topniveau.

Gratis advies?

Of wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste
plaatbewerkingsmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Plaatbewerkingsmachines van Landré

Kantbanken

€ 27.600,-

 
 

Knipmachines

€ 22.200,-

 
 

Ponsmachines

€ 132.900,-

 
 

Waarom aanschaffen?

N

Optimalisatie productie

 
N

Minder afhankelijk van derden

 
N

Nauwkeurige bewerkingen

 
N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

 

De beste merken

Ermaksan


✔️ Geavanceerde machines
✔️ 800 gekwalificeerde medewerkers
✔️ Innovatieve functionaliteiten

DAVI

Davi walsoplossingen - Landré
✔️ Innovatief en betrouwbaar
✔️ Hypermoderne fabriek
✔️ Hoogwaardige machines

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Meer informatie

Plaatbewerkingstechnieken

Landré heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd op het gebied van plaatbewerking, zowel voor verkoop als voor onderhoud. Dit houdt in dat wij deskundig advies en uitgebreide informatie kunnen geven over het gehele plaatbewerkingsproces en de bijbehorende machines. Wij weten als geen ander dat iedere toepassing binnen de bewerkingsindustrie een specifieke techniek en machine nodig heeft om tot het juiste kwalitatieve eindresultaat te komen. Of het nu gaat om het produceren van individuele onderdelen en halffabricaten of om assemblages en complete constructies. Afhankelijk van hoe het eindproduct eruit dient te zien wordt er een keuze gemaakt voor een bepaalde machine en/of bewerking. Natuurlijk helpen wij u graag bij het maken van deze keuze. Wilt u binnen het productieproces dik plaatmateriaal bewerken, zodat er nauwkeurige sneden ontstaan? Dan heeft u bij ons de keuze uit een ruim aanbod hoogwaardige plasmasnijders. Wanneer u echter op zoek bent naar een geschikte machine om uw plaatmateriaal mee na te bewerken dan raden wij u aan om eens te kijken naar ons complete programma krachtige kantbanken, waarbij u de keuze heeft uit verschillende formaten en lengtes. Naast plasmasnijders hebben wij uiteraard ook geavanceerde fiber lasersnijders in ons assortiment. Het voordeel van deze machines is dat er bijna geen materiaalverlies is en u de machine naar eigen wens kunt uitbreiden met verschillende functionaliteiten. Daarnaast leveren wij veelzijdige, gebruiksvriendelijke plaat- en profielwalsen en ponsmachines die zeer geschikt zijn voor de kleine en middelgrote bedrijven in de machine-, constructie-, apparatenbouw of in de metaalindustrie. Staat uw specifieke toepassing er niet tussen of heeft u een wat complexer proces? Geen probleem, onze specialisten denken graag met u mee en komen met een klantspecifieke oplossing die bijdraagt aan het optimaliseren van uw productieproces en het verhogen van uw rendement.

Complete oplossing

Bij Landré hebben wij uw productierendement voorop staan. Al onze productspecialisten hebben specifieke kennis over de verschillende bewerkingsgebieden binnen de maakindustrie, zodat ze uw wensen direct kunnen doorvertalen naar oplossingen die uw rendement verhogen en waarmee u de slagvaardigheid van uw bedrijf kunt vergroten. Zo kijken onze specialisten ook altijd graag met u mee naar de software mogelijkheden en geven u wanneer gewenst advies. Immers, een goed voorgeprogrammeerde metaalbewerkingsmachine bespaart u tijd en kosten en levert u snellere resultaten met een kwalitatief, hoogwaardig eindproduct. In samenwerking met onze gerenommeerde partners kunnen wij u bijvoorbeeld laten zien hoe u meerdere machines vanuit één punt kunt aansturen. Dit heeft als voordeel dat u meer resultaat en snelheid uit uw productieproces kunt halen. Software is echter niet het enige waar wij u bij kunnen helpen, wij bieden namelijk ook diverse machinetrainingen aan welke worden gegeven door onze eigen applicatiespecialisten. Tijdens deze training wordt u direct opgeleid tot volwaardige machine-operator, zodat u in staat bent om het maximale uit uw machinepark te halen.

Met ons uitgebreide programma machines, randapparatuur en de service mogelijkheden bieden wij u een complete oplossing. Het voordeel? U kunt bij ons altijd rekenen op hoogwaardige, kwalitatieve machines die perfecte resultaten opleveren door de juiste inzet en die bijdragen aan een verbetering van uw productieproces.