Plaatbewerking

Verhoog uw rendement met de juiste machine voor plaatbewerking

Landré kan u als geen ander ondersteuning bieden op het gebied van plaatbewerking: van knippen, water-, plasma- en lasersnijden tot aan ontbramen en kanten. Onze lange historie in verkoop, installatie en onderhoud van plaatbewerkingsmachines heeft er namelijk voor gezorgd dat wij u perfect kunnen adviseren over de machines, software én het onderhoud. Wij bieden tevens opleidingen en trainingen op software- en machineniveau voor een effectieve inzet. Bij Landré weten we ook dat u met het juiste materiaal en een goede inzet het productieproces nog verder kunt optimaliseren en het rendement kunt verhogen.

Gratis advies?

Of wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste
plaatbewerkingsmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Plaatbewerkingsmachines van Landré

Kantbanken

€ 27.600,-

 
 

Scharen

€ 22.200,-

 
 

Ponsmachines

€ 132.900,-

 
 

Waarom aanschaffen?

N

Optimalisatie productie

 
N

Minder afhankelijk van derden

 
N

Nauwkeurige bewerkingen

 
N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

 

De beste merken

Ermaksan


✔️ Geavanceerde machines
✔️ 800 gekwalificeerde medewerkers
✔️ Innovatieve functionaliteiten

Akyapak


✔️ Innovatief en betrouwbaar
✔️ Hypermoderne fabriek
✔️ Hoogwaardige machines

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Meer informatie

Plaatbewerkingstechnieken

Binnen de bewerkingsindustrie heeft u verschillende mogelijkheden en machines om plaatmateriaal mee te bewerken. Hierbij moet u denken aan kantbanken, scharen, snijmachines, walsen en ponsmachines die ingezet kunnen worden voor het maken van individuele onderdelen, halffabricaten, assemblages of complete constructies. Afhankelijk van hoe uw eindproduct er uit dient te zien, maakt u een keuze voor een bepaalde machine en/of bewerking. Wanneer u bijvoorbeeld een nauwkeurige snede nodig heeft in dik plaatmateriaal dan dient u een plasmasnijmachine in te zetten. Om het materiaal uiteindelijk na te bewerken is vervolgens een goede kantbank nodig. De term spreekt ook wel voor zich, een kantbank wordt ingezet voor het vervormen/kanten van plaatmateriaal. Een lasersnijmachine kunt u perfect inzetten voor hoogwaardige en zeer nauwkeurige sneden in dun plaatmateriaal. Wilt u het materiaal dunner maken? Dan heeft u een wals nodig, welke tevens geschikt is voor het ombuigen/vervormen van plaatmateriaal. Een ponsmachine is weer een andere bewerking, waarbij er vormen uitgedrukt worden door middel van stansen/ponsen. Landré heeft zich in de loop van de jaren gespecialiseerd op het gebied van plaatbewerking. Dit houdt in dat wij u kunnen voorzien van uitgebreide informatie en u desgewenst gratis advies kunnen geven over welke machine voor uw toepassing het meest geschikt is.

Software voor plaatbewerking

Bij Landré hebben wij uw productierendement voorop staan. We kijken daarom ook altijd naar mogelijkheden en oplossingen die het rendement kunnen verhogen. Hierbij speelt de software die de machines bestuurt een belangrijke rol. Een goed voorgeprogrammeerde machine zal u immers tijd besparen, aangezien u het programma bijvoorbeeld niet meer zelf op de machine hoeft in te voeren. U profiteert uiteindelijk van snellere resultaten met een kwalitatief, hoogwaardig eindproduct. Wanneer gewenst, kunnen we samen met u kijken naar plaatbewerking software modules die het mogelijk maken om meerdere machines vanuit één punt aan te sturen, zodat u nog meer snelheid en capaciteit kunt halen uit uw productieproces. Voor een effectieve inzet kunt u bij ons ook opleidingen en trainingen volgen op het gebied van plaatbewerking, zodat uw medewerkers direct opgeleid worden tot volwaardige machine-operators en u het maximale uit uw machinepark kunt halen. De software die Landré levert is geschikt voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen, zoals constructie- en productiebedrijven, machinebouwers, interieurbouwers en winkelinrichters. Heeft u een specifiek programma nodig? Onze specialisten denken graag met u mee over de mogelijkheden en kunnen u perfect adviseren over welke software modules voor uw bedrijf het meest geschikt zijn.