DyeMansion Powershot C

Eenvoudig en efficiënt reinigen in een mum van tijd

De DyeMansion Powershot C kunt u tot 75% van een grotere printopdracht in slechts 10 minuten reinigen. De configureerbare timer zorgt voor een constante batchverwerking en onderdelen kunnen veel sneller worden verwerkt. De DyeMansion Powershot C staat gelijk aan vier handmatige straalsystemen. 

 

Vanaf prijs op aanvraag

Verhoging van de productiviteit

Met de DyeMansion Powershot C kan tot 75% van een EOS P396- of volledige HP Jet Fusion 4200/5200-build in slechts tien minuten worden schoongemaakt. De tijd die nodig is voor reiniging en de personeelskosten kunnen aanzienlijk worden verminderd en daarmee de efficiëntie verbeteren. Een configureerbare timer zorgt voor een constante batchverwerking en onderdelen kunnen veel sneller worden verwerkt.

Zachte oppervlaktebehandeling

De DyeMansion Powershot C is, in vergelijking met handmatige straalcabines, uitgerust met een roterende mand en vervaardigd uit roestvrij staal. Twee gelijktijdig werkende straalnozzles, die haaks op de roterende mand en de te stralen delen zijn geplaatst, verwijderen het poeder op een efficiënte manier. Een vaste afstand tussen de onderdelen en de straalmondstukken zorgt voor reproduceerbare resultaten zonder de onderdelen tijdens het proces te beschadigen.

Ruimte besparen in de productie

Door te investeren in geautomatiseerde ontpoedering met de DyeMansion Powershot C, kunnen tot vier handmatige straalsystemen worden vervangen. Naast de resulterende lagere bedrijfskosten worden investeringskosten bespaard in de mate dat de investerings- en onderhoudskosten slechts op één systeem betrekking hebben.

Waarom Powershot C?

✔ Snellere reiniging, snellere doorvoer
✔ Verminder de footprint van apparatuur
✔ Verminder arbeidskosten en tijd
✔ Consistente resultaten

Kenmerken

✔ Robuust en stevig ontwerp
✔ Roestvrijstalen ombouw
✔ Hoogwaardige sproeiers
✔ 3 – 10 minuten cyclustijd

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl