DyeMansion

Het beste advies in DyeMansion oplossingen

Landré is sinds 2021 officieel dealer van DyeMansion 3D-print oplossingen. DyeMansion is wereldleider op het gebied van het afwerken van onbewerkte 3D-geprinte onderdelen in hoogwaardige producten. Van perfect passende brillen tot gepersonaliseerde interieurs van auto’s, de technologie van DyeMansion zorgt ervoor dat 3D-geprinte producten een onderdeel van ons dagelijks leven worden. Bij Landré helpen wij u graag bij al uw vragen over de oplossingen van DyeMansion en geven graag vrijblijvend advies over de best passende oplossing voor uw uitdaging. 

DyeMansion

DyeMansion Powershot C

Powershot C

prijs op aanvraag
DyeMansion Powershot S

Powershot S

prijs op aanvraag
DyeMansion DM60

DM60

prijs op aanvraag
DyeMansion Powerfuse S

Powerfuse S

prijs op aanvraag
DyeMansion 3D print oplossingen bij Landré

DyeMansion

In 2015 kwam DyeMansion met de eerste industriële kleuroplossing voor poederprinters. In de laatste jaren heeft DyeMansion haar portfolio uitgebreid met geavanceerde onderdelenreinigings- en oppervlakteoplossingen voor een breder scala aan 3D-printtechnologieën op het gebied van kunststoffen. De mogelijkheid om een ​​flexibele oplossing te bieden voor zowel kleine batches als grote volumes maken deze machines zeer geschikt voor uw uitdaging.

Compitabel

De DyeMansion Print-to-Product workflow is compatibel met alle gangbare poederbedtechnologieën. Alle afwerkingsoplossingen zijn ontworpen voor AM-kunststoffen en speciaal geoptimaliseerd voor materialen op basis van PA11, PA12, PA6 of TPU. Afhankelijk van uw product kan de DyeMansion Print-to-Product workflow worden gecombineerd met andere afwerkingsopties.

Waarom DyeMansion?

N

Betrouwbare producten

N

Compatibel met alle poederbedtechnologieën

N

Hoge kwaliteitseisen

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

h

Compleet programma

Persoonlijk advies

Uitgebreide kennis

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.