Haas freesmachines

Nauwkeurig bewerken tegen een gunstige investeringsprijs

Met een zeer ruim aanbod aan Haas CNC freesmachines en onze ruim 150 jaar ervaring op het gebied van verspaning bent u bij ons aan het juiste adres voor een nieuwe freesmachine. Als officiële Haas Factory Outlet verzorgen wij al vele jaren succesvol de verkoop en service van Haas freesmachines in Nederland. Wij leveren Haas CNC machines met een goede prijs-/kwaliteitverhouding die ervoor zorgen dat u betaalbaar kunt produceren. Om u daarnaast te verzekeren van een hoog serviceniveau hebben wij onze eigen service monteurs, welke officieel door Haas zijn opgeleid. Hierdoor kunnen wij u naast een uitgebreid programma horizontale en verticale freesmachines ook de best mogelijke service aanbieden. Wilt u meer weten? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder en geven wanneer gewenst advies op maat over uw productieproces.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 Haas freesmachines

CNC freesmachine - Haas VF-2SS - Landré

Haas VF-2SS

58.995,-

Hoofdspil
Toerental vanaf
12.000-omw/min

Verplaatsingen 
762 x 406 x 508 mm

Gereedschapwisselaar
30 + 1 zijwisselaar

Vermogen
Hoofdmotor 22,4 kW

Brochure

CNC freesmachine - Haas VF-4SS - Landré

Haas VF-4SS

74.995,-

Hoofdspil
Toerental vanaf
12.000-omw/min

Verplaatsingen
1.270 x 508 x 635 mm

Gereedschapwisselaar 
30 + 1 zijwisselaar

Vermogen
Hoofdmotor 22,4 kW

Brochure

CNC freesmachine - Haas UMC-750 - Landré

Haas UMC-750

137.995,-

Hoofdspil
Toerental vanaf
8.100-omw/min

Verplaatsingen
762 x 508 x 508 mm

Gereedschapwisselaar
30 + 1 zijwisselaar

Vermogen
Hoofdmotor 22,4 kW

Brochure

Offerte op maat?

Of meer informatie nodig?
Wij helpen graag bij het vinden van de juiste Haas freesmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Contactpersoon Landré | Neem contact met ons op

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Klantquote Teamworks over werkwijze van Landré

Wij zijn ongeveer 3 jaar geleden in contact gekomen met Landré. Wij waren meteen gecharmeerd door de transparantie waarmee Landré te werk gaat. Wij hebben ondertussen al 4 machines gekocht bij hen en zijn zeer tevreden over zowel Landré als Haas.

Michael Bos
Bedrijfsleider, Teamworks BV

Klantquote over de service van Landré
Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Het merk Haas

Haas

Haas CNC machines voor verspaning bij Landré
✔️ Betrouwbare producten
✔️ Breed machineprogramma
✔️ Hoge kwaliteitseisen
 
Haas Build & Price - Haas CNC draaibanken

Build & Price

Eigen machine samenstellen die volledig past bij uw productieproces? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Build & Price tool van Haas. Selecteer één van de machines uit het complete Haas aanbod en voeg de opties toe die u nodig denkt te hebben. Vervolgens krijgt u direct alle prijs- en financieringsinformatie, zonder dat u hoeft te wachten.

Automatisering voor verspanende machines bij Landré

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Haas verticale freesmachines

In ons uitgebreide assortiment vindt u de betrouwbare Haas verticale freesmachines, welke gemaakt zijn om te presteren. De CNC freesmachines bieden u gebruikersgemak, flexibiliteit en productiviteit tegen een zeer gunstige investeringsprijs. Daarnaast is Haas continu op zoek naar innovatie, waardoor de productlijn doorlopend wordt uitgebreid met nieuwe technologieën en machines die het productieproces verder kunnen optimaliseren en waarde kunnen toevoegen voor bedrijven. Of u nu een standaard 3-assige freesmachine nodig heeft of juist op zoek bent naar een krachtig 5-assig bewerkingscentrum of een kleine verticale freesmachine voor nauwkeurige bewerkingen, wij hebben voor iedere toepassing een geschikte Haas machine in ons assortiment. Tevens bieden de Haas verticale freesmachines een gereedschapskist met productiviteitsverhogende opties, waardoor u in staat bent om uw bedrijfsprestaties nog verder te verbeteren.

Haas horizontale freesmachines

Naast verticale freesmachines bieden wij ook horizontale freesmachines van Haas aan, welke gemaakt zijn om de productiviteit te verhogen. Het zijn stevige en krachtige machines die gemaakt zijn voor zeer veel toepassingen en een groot aantal mogelijkheden bieden tegen een betaalbare prijs. Met de aanschaf van een Haas horizontale freesmachine heeft u een betrouwbare machine die bekend staat om zijn gerenommeerde robuustheid en in staat is om meer geld voor uw bedrijf te verdienen in minder tijd dan ooit tevoren. Twijfelt u nog? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met één van onze specialisten. Zij laten u graag zien waarom een Haas horizontale freesmachine de beste investering is die u ooit heeft overwogen. Wanneer gewenst kunnen we bij deze afspraak een machinedemonstratie geven, zodat u het met eigen ogen kunt ervaren.

Haas CNC freesmachines bij Landré - Officiële Haas Factory Outlet

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl