Walsmachines

Nauwkeurige bewerkingen van plaatmateriaal en profielen

Landré heeft een ruime keuze aan plaat- en profielwalsen om plaatmateriaal en profielen mee te bewerken. Hierbij kunnen wij u vanaf het begin tot het einde ondersteuning bieden, om u zo te voorzien van de juiste informatie en passend advies. U vindt bij ons veelzijdige, gebruiksvriendelijke plaatwalsen die nauwkeurige bewerkingen opleveren. Profielwalsen kunnen wij weer in verschillende afmetingen leveren, zodat u altijd een geschikte machine vindt voor uw toepassing. Onze productspecialisten lichten de verschillende walsmachines en hun werking graag aan u toe, zodat u verzekerd bent van een kwalitatieve, hoogwaardige walsmachine die aan al uw verwachtingen voldoet.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 walsmachines

Akyapak ASM

€ 13.145,-

Buiglengte
1.050 – 3.100 mm

Roldiameter
110 – 200 mm

Buigcapaciteit
3 – 8 mm

Aanbuigen
2 – 7 mm

Brochure op aanvraag

Akyapak AHK

€ 19.260,-

Buiglengte
2.100 – 4.100 mm

Roldiameter
160 – 540 mm

Buigcapaciteit
6 – 45 mm

Aanbuigen
4 – 35 mm

Brochure op aanvraag

Akyapak AHS

€ 20.597,-

Buiglengte
1.600 – 6.100 mm

Roldiameter
140 – 1.000 mm

Buigcapaciteit
2 – 156 mm

Aanbuigen
4 – 172 mm

Brochure op aanvraag

Offerte op maat?

Of heeft u meer informatie nodig? Wij helpen graag bij het vinden van de juiste walsmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Bekijk alle walsmachines

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

De beste merken

Akyapak


✔️ Innovatief en betrouwbaar
✔️ Hypermoderne fabriek
✔️ Hoogwaardige machines

Hoe werkt een walsmachine?

Walsen is een omvormingstechniek die veel gebruikt wordt om vlakke platen van metaal om te buigen tot een cilindrische vorm. Hiervoor kan een machine ingezet worden met minimaal drie of meerdere walsrollen om te zorgen dat het materiaal een andere vorm aanneemt. De specialisten van Landré denken graag met u mee over de inzet van de wals, zodat we u kunnen adviseren over welke walsmachine het beste van toepassing is binnen uw bedrijf.

Plaatwals versus profielwals

Uiteraard spreekt het voor zich dat u bij het bewerkingsproces van metaal aan het werk gaat met de juiste machines, zodat er uiteindelijk een hoop werk uit uw handen genomen wordt en u profiteert van een kostenbesparing. Een plaatwals is hier een goed voorbeeld van, aangezien u met deze machine snel een plaat kunt bewerken en zo tijd kunt besparen. Daarnaast heeft het materiaal ook direct de juiste vorm na een bewerking met de plaatwals. De profielwals wordt ingezet voor het walsen van hoeklijnen, I-profielen, H-profielen, kokers of buizen in alle maten en soorten. De uiteindelijke profielen kunnen op verschillende manieren ingezet worden.

 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl