Knipmachines

Indrukwekkende knipprestaties

Voor het bewerken van plaatmateriaal kunt u gebruik maken van een knipmachine. Afhankelijk van de dikte en lengte van het materiaal maakt u een keuze voor een bepaalde knipmachine. Landré heeft een zorgvuldig samengesteld machineprogramma met (uithoek)scharen en (pons-)knipmachines die het knippen nog eenvoudiger maken en zorgen voor een perfecte knipkwaliteit. De specialisten van Landré geven u graag vrijblijvend advies over welke knipmachine het meest geschikt is voor uw toepassing.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 knipmachines

Ermak HGS knipmachine bij Landré

Ermak HGS

€ 22.200,-

Uitvoering
Hydraulische oscillerend

Kniplengte
2.100 – 4.100 mm

Capaciteit
6 – 8mm staal

Snijhoek
1,2 – 1,5 graden

Brochure

Ermak HGD knipmachine bij Landré

Ermak HGD

€ 30.500,-

Uitvoering
Hydraulische oscillerend

Kniplengte
3.100 – 4.100 mm

Capaciteit
6 – 20 mm staal

Snijhoek
1,5 – 2,5 graden

Brochure

Ermak HVR knipmachine bij Landré

Ermak HVR

€ 32.300,-

Uitvoering
Hydraulische guillotine

Kniplengte
3.100 – 6.100 mm

Capaciteit
6 – 40 mm staal

Snijhoek
0,5 – 3,0 graden

Brochure

Offerte op maat?

Of heeft u meer informatie nodig? Wij helpen graag bij het vinden van de juiste knipmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Contactpersoon Landré | Neem contact met ons op

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Klantquote over Landré service
Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

De beste merken

Ermaksan

Ermaksan metaalbewerkingsmachines bij Landré
✔️ Geavanceerde machines
✔️ 800 gekwalificeerde medewerkers
✔️ Innovatieve functionaliteiten

Intelligente automatiseringssystemen voor plaatbewerking bij Landré

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Kwalitatieve knipmachines

Binnen de plaatbewerkingstechniek vallen ook de knipmachines, waarmee plaatmateriaal geknipt kan worden. De knipmachines die Landré in het machineprogramma heeft staan hebben allemaal een breed scala aan functionaliteiten om producten te kunnen knippen: van dun tot dik plaatmateriaal en van roestvrij staal tot titanium met verminderde snijhoeken. De bewerkingstechniek wordt vaak ingezet voor het knippen van eenvoudige metaalplaten. Bij Landré bieden wij een zorgvuldig samengesteld programma met (uithoek)scharen en ponsknipmachines die het knippen nog eenvoudiger maken en zorgen voor een perfecte knipkwaliteit. De machines zijn ontworpen voor een gebruiksvriendelijk en veilig gebruik, zodat u uiteindelijk het bewerkingsproces kunt versnellen en het rendement kunt verhogen.

Soorten knipmachines

Bij knipmachines kan er onderscheid gemaakt worden tussen twee typen: een oscillerende en een guillotine knipmachine. Beide machines hebben hun eigen, unieke werking. Zo maakt een oscillerende knipmachine een slaande beweging, terwijl de guillotine machine juist verticaal beweegt. De guillotine knipmachine is momenteel de meest gebruikte machine in de industrie. Uiteraard staan onze productadviseurs voor u klaar om u te voorzien van extra uitleg over beide technieken en om de voordelen toe te lichten die de machines kunnen opleveren.

Functionele CNC knipmachines bij Landré

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl