Ermak HVR

Perfecte kwaliteit, excellente snelheid

Bij de HVR knipmachine serie van Ermak worden snijspleet, kniphoek en snijlengte automatisch aangepast aan de geselecteerde materiaalkwaliteit en -dikte. Dit zorgt voor extra flexibiliteit tijdens de productie en voorkomt productieverlies door het verkorten van insteltijden. De specialisten van Landré geven u graag advies over welke HVR knipmachine het meest geschikt is voor uw toepassing.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf 32.300,-

Specificaties

N

Kniplengte: 3.100 mm – 6.100 mm

N

Snijhoek: 0,5 – 3,0 graden

N

Capaciteit: 6 – 40 mm staal

N

Achteraanslag bereik 1.000 mm

Voordelen machine

Standaard heeft de HVR serie een frame uitlading van 350 mm, hierdoor is het mogelijk platen te knippen die langer zijn dan de standaard kniplengte. Nadat materiaalsoort, dikte en kniplengte zijn ingegeven berekent de Cybtouch6 touch screen besturing de snijspleet, achteraanslag positie, snijlengte en snijhoek en stelt deze automatisch in. De Ermak HVR knipmachines zijn CE gecertificeerd en beschikken standaard over een complete uitrusting, inclusief haakse aanslag en oplegarmen.

ROI machine

De Ermak HVR serie hydraulische guillotine knipmachines zijn zeer robuust van bouw en eenvoudig te bedienen. Hierdoor is het mogelijk om alle materiaalsoorten te knippen met de beste kwaliteit en snelheid. Door de zware frameconstructie wordt torsie en sabelvorming van het te knippen materiaal tot een minimum beperkt.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl