Ermak HGD

Voor indrukwekkende knipprestaties

De Ermak HGD serie bestaat uit hydraulische oscillerende knipmachines. Deze machines zijn zeer robuust van bouw en eenvoudig te bedienen. De oscillerende HGD knipmachine van Ermak is zeer geschikt voor het knippen van dikkere materialen. De specialisten van Landré geven u graag vrijblijvend advies over welke HGD knipmachine het meest geschikt is voor uw toepassing.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf 30.500,-

Specificaties

N

Kniplengte: 3.100 mm – 4.100 mm

N

Snijhoek 1,5 – 2,5 graden

N

Capaciteit: 6 – 20 mm staal

N

Achteraanslag bereik 1.000 mm

Voordelen machine

De HGD beschikt over een gebruiksvriendelijke Cybtouch 6 touch screen besturing voor het maken van een knipprogramma. De achteraanslag heeft een bereik van 1.000 mm en is voorzien van automatische opklapfunctie. Optioneel is de machine leverbaar met Cybelec DNC 61G besturing. Deze CNC besturing maakt het mogelijk automatisch de snijspleet in te stellen en deze te corrigeren op de achteraanslagmaat. De Ermak HGD knipmachines zijn CE gecertificeerd en beschikken standaard over een complete uitrusting inclusief haakse aanslag en oplegarmen. Optioneel kan de machine worden uitgerust met hooghoud-/afvoersystemen en stapelinrichtingen.

ROI machine

De Ermak HGD oscillerende knipmachines zijn ontwikkeld voor het superieur knippen van platen van 6 – 20 mm dikte met hoge kwaliteit. De monoblok frame constructie behoud zijn stijfheid en vorm ook bij de maximale belasting. De stijve frame constructie laat een lage kniphoek toe, hierdoor is de vervorming van het product bij korte stroken minimaal. Standaard heeft HGD een frame uitlading van 350 mm, hierdoor is het mogelijk platen te knippen die langer zijn dan de standaard kniplengte.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl