Automatisering

Voor het verhogen van uw productierendement

De technieken in de plaatbewerkingsindustrie zijn nog volop in ontwikkeling, waarbij ook automatisering een steeds grotere rol gaat spelen. Door het inzetten van automatiseringsoplossingen kunnen bewerkingen voor plaatmateriaal nog efficiënter en sneller uitgevoerd worden, waardoor u het gehele proces verder kunt optimaliseren. Automatiseren kan een aantal voordelen opleveren, zoals onbemand produceren. De adviseurs van Landré geven u graag vrijblijvend advies over de automatiseringsmogelijkheden die het beste passen bij uw machines en bedrijf.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

De beste merken

Ermaksan


✔️ Geavanceerde machines
✔️ 800 gekwalificeerde medewerkers
✔️ Innovatieve functionaliteiten

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Waarom automatiseren?

Tegenwoordig wordt er steeds meer gekozen voor automatisering in de bewerkingsindustrie, aangezien het onder andere een flexibele inzet van machines mogelijk maakt. Daarnaast kan er door middel van automatiseren onbemand gewerkt worden, waardoor u ook de capaciteit kunt verhogen. De oplossingen voor de plaatbewerkingsmachines bestaan nu voornamelijk uit automatische laad- en lossystemen voor plaatmateriaal. De bewerkingsmachines worden bij deze oplossingen automatisch voorzien van materiaal om te bewerken, zonder tussenkomst van personeel. Door middel van een systeem met diverse lades kan materiaal voor- of na het bewerken opgeborgen worden.

Automatiseringsoplossingen

De automatiseringsoplossingen voor plaatbewerkingsmachines worden in gezet om het bewerkingsproces verder te optimaliseren. De verschillende mogelijkheden op het gebied van automatiseren voor plaatbewerkingen nemen onze specialisten graag met u door tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Op deze manier kunnen wij uw bewerkingsproces zo precies mogelijk in kaart brengen om vervolgens een passend advies te geven over welke automatiseringsmogelijkheden er zijn. Uiteraard wordt er altijd naar oplossingen gekeken die de winstgevendheid van uw bedrijf zullen vergroten en de concurrentiepositie versterken.

 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl