Kunststofbewerking

Optimaliseer uw spuitgietproces met een hotrunner

Landré biedt in samenwerking met Ewikon een zeer compleet programma in- en uitwendig verwarmde hotrunnersystemen aan, met en zonder naaldafsluiters in de range van 0,1 gram tot 20 kg. Er wordt altijd gekeken naar een op maat gemaakte hotrunneroplossing die volledig aansluit bij uw wensen en/of behoefte, maar nog belangrijker een oplossing die volledig aansluit bij uw productieproces. Een Ewikon hotrunner toepassen in uw matrijs kan uiteindelijk zorgen voor de optimalisatie van uw spuitgietproces, voor een verbetering van de kwaliteit van producten en tevens voor een verlaging van de kosten.

Gratis advies?

Of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste hotrunner
die aansluit bij uw spuitgietproces.

Kunststofbewerkingssystemen van Landré

Waarom aanschaffen?

N

Optimalisatie spuitgietproces

 
N

Kwalitatieve eindresultaten

 
N

Kostenverlaging

 
N

Betrouwbare systemen

 
Ewikon hotrunner systemen bij Landré

De beste merken

Ewikon

Ewikon: innovatieve en betrouwbare hotrunner technologie - Landré
✔️ Innovatief en betrouwbaar
✔️ Speciale hotrunner technologie
✔️ Europese productie

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Meer informatie

Ontwerp hotrunnersysteem

Heeft u hulp nodig bij uw matrijs-project? Dan bent u bij Landré aan het juiste adres, aangezien wij u op dit gebied perfect kunnen ondersteunen samen met Ewikon. Vanaf de ontwerpfase tot aan de start van de productie kunt u rekenen op onze nauwe betrokkenheid. Tevens wordt er altijd gekeken naar de mogelijkheden en/of oplossingen die nodig zijn om het productieproces te optimaliseren. Met deze reden realiseren Ewikon en Landré bijna altijd klant specifieke hotrunners, welke ontwikkeld worden op de interne R&D-afdeling van Ewikon. Het voordeel van deze interne, 19-koppige afdeling is dat er altijd wordt gekeken naar nieuwe, innovatieve oplossingen die de kunststofverwerking nog verder verbeteren. Zo bent u uiteindelijk verzekerd van een kwalitatief, hoogwaardig systeem dat perfect past in uw matrijs. Dit zal resulteren in een zo optimaal mogelijk productieproces.

Spuitgietproces

Wanneer u kunststof producten produceert heeft u onder andere te maken met het spuitgietproces, waarin u een passende matrijs nodig heeft en daarbij een goede hotrunner die zorgt dat de kunststof nauwkeurig verdeeld wordt via gladde kanalen zonder dode hoeken. Dit is een belangrijke factor, omdat u anders het risico loopt dat de kunststof tijdens het proces bijvoorbeeld blijft hangen en kan degraderen met alle gevolgen van dien. Ewikon heeft een speciale techniek ontwikkeld die zorgt dat dit proces zo optimaal mogelijk verloopt. Zo zijn er verschillende hotrunnersystemen, waarbij er tegenwoordig ook systemen met zij-aanspuiting zijn en compleet ingebouwde systemen die het spuitgietproces voor u gebruiksvriendelijker kunnen maken. En Ewikon blijft dankzij de interne R&D-afdeling ook continu op zoek naar innovaties.