3D Systems

Het beste advies in 3D Systems printers

Landré is dealer van 3D Systems 3D printers in de Benelux. We helpen u graag bij al uw vragen over 3D Systems 3D printers en geven graag een vrijblijvend advies over de best passende printer voor uw uitdaging.

3D Systems printers

3D Systems Figure 4

€ 23.345,-

 

3D Systems ProJet MJP 2500 series

36.110,-

 

3D Systems ProJet MJP 3600 series

€ 78.425,-

 

Waarom 3D Systems?

N

Optimalisatie processen

 
N

Geavanceerde hardware

 
N

Product innovaties

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

3D Systems

Lever positieve bedrijfsveranderingen met de eind-to-end oplossingen van 3D Systems. Stroomlijn en revolutioneer traditionele processen door integraties voor productie, ontwerp, engineering, inspectie en meer.

Productie onderdelen

3D Systems geeft u toegang tot de materialen en bronnen van een volledige productie overal ter wereld. Hoogwaarde productie oplossingen in elke geometrie, afwerking of volume.

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een zeer uitgebreid programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.