3D Systems

Maak kennis met de end-to-end oplossingen van 3D Systems

Landré is een officiële vertegenwoordiger van 3D Systems en hiermee exclusieve dealer van 3D Systems 3D printers in de Benelux. Bent u op zoek naar een professionele, industriële 3D printer? Dan maakt u met 3D Systems een zeer goede beslissing. De 3D printers zijn gericht op het optimaliseren van het productieproces, het verbeteren van bedrijfsresultaten en hebben tevens als functie om ontwerp- en technische problemen op te lossen. 3D Systems heeft een uitgebreid portfolio 3D printers met geavanceerde, toonaangevende software en materialen die u helpen om uw bedrijf verder te laten groeien. Als exclusieve dealer van 3D Systems geven wij u graag vrijblijvend advies over de best passende 3D printer voor uw toepassing. Uiteraard zorgen we ervoor dat de 3D printer ook volledig aansluit bij uw huidige productieproces. Nieuwsgierig? U bekijkt een aantal van deze oplossing hieronder.

Professionele 3D Systems 3D printers

3D Systems Figure 4 3D printer - Landré

3D Systems Figure 4

€ 19.900,-

 

3D Systems ProJet MJP 2500W 3D printer - Landré

3D Systems ProJet MJP 2500W

48.800,-

 

3D Systems ProJet MJP 2500 series 3D printer - Landré

3D Systems ProJet MJP 2500 series

42.260,-

 

3D Systems ProJet MJP 2500 IC 3D printer - Landré

3D Systems ProJet MJP 2500 IC

63.090,-

 

3D Systems ProJet CJP 660Pro 3D printer - Landré

3D Systems ProJet CJP 660Pro

€ 55.655,-

 

3D Systems ProJet MJP 3600 series 3D printer - Landré

3D Systems ProJet MJP 3600 series

€ 78.425,-

 

Waarom kiezen voor 3D Systems?

N

Optimalisatie processen

 
N

Geavanceerde hardware

 
N

Product innovaties

 

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

3D Systems 3D printer - Landré

3D printers van 3D Systems

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw bedrijf verder te innoveren en/of te digitaliseren? Dan helpt 3D Systems u graag verder. Met hun geavanceerde end-to-end oplossingen leveren ze een positieve bijdrage aan bedrijfsveranderingen, waardoor u in staat bent om traditionele processen te stroomlijnen en te revolutioneren. Dit wordt gerealiseerd door middel van integraties voor productie, ontwerp, engineering en inspectie. De 3D Systems 3D printers zijn gericht op een verscheidenheid aan geavanceerde prototyping toepassingen voor verschillende branches, waaronder aerospace, automotive, medisch en consumptiegoederen.

Wilt u weten waarom u juist een 3D Systems oplossing aan uw productieproces moet toevoegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten geven u dan advies op maat en rekenen de ROI voor u uit, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Materialen van 3D Systems

Als exclusieve dealer van 3D Systems in Nederland geven wij u toegang tot een uitgebreid en veelzijdig aanbod aan 3D printmaterialen, welke zich richten op een breed scala aan toepassingen en prestatie kenmerken bij Additive Manufacturing. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld plastic, elastomeer, composiet en was. Uiteraard heeft 3D Systems nog meer materiaalsoorten in hun portfolio met elk hun eigen, unieke eigenschappen. Wilt u hier meer over weten? Laat het ons weten en wij zullen u voorzien van de juiste informatie.

Eén ding kunnen wij u al wel vertellen: met een 3D Systems 3D printer bent u verzekerd van een hoogwaardige productieoplossing die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.