3D Systems
ProJet CJP 660 Pro

Hoge resolutie 3D printer met groot printvolume

De ProJet CJP 660Pro van 3D Systems is een grote, efficiënte en zeer complete 3D printer die originele modellen print vanuit CAD bestanden tot een grootte van 254 x 381 x 203 mm in een resolutie van 600 x 540 dpi en meer dan 6 miljoen kleuren. Daarnaast is de ProJet CJP 660Pro zeer eenvoudig in gebruik dankzij de geautomatiseerde poedertoevoer en poederrecycling. In slechts enkele uren heeft u modellen geprint van hoge kwaliteit. De 3D printer is zeer geschikt voor architecten, voor ontwikkeling van consumentproducten, voor het onderwijs, voor het realiseren van medische modellen en nog veel meer.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf € 55.655,-

Specificaties

N

Bouwvolume: 254 x 381 x 203 mm

N

Resolutie: 600 x 540 dpi

N

Laagdikte: 0,1 mm

N

Printsnelheid: max. 28 mm/uur

Materialen

De ProJet CJP 660 Pro maakt gebruik van VisiJet PXL (CJP): high performance composiet in de kleur wit.

De materialen voor deze 3D printer van 3D Systems zijn milieuvriendelijk en bestaan uit niet gevaarlijke materialen, zonder vloeibaar afval. 

ROI machine

Met de 3D Systems ProJet CJP 660Pro bent u verzekerd van snelheid, nauwkeurige resultaten en een hoge resolutie. De 3D printer heeft tevens een hoge printsnelheid, waardoor u binnen slechts enkele uren zeer realistische modellen hebt.

De ProJet CJP 660Pro beschikt over de betrouwbare CJP-technologie en drukt onderdelen af met tot wel 7x lagere kosten dan andere technologieën. Het materiaal wordt zo efficiënt mogelijk ingezet om verspilling te voorkomen. Daarnaast is er geen ondersteuning nodig, waardoor de afwerkingstijd wordt verkort.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Landré, nogmaals erg bedankt voor de super service bij het verhelpen van de storing!

Daniel Kempers
Voorman

De onderhoudsmonteur die bij ons langs is geweest was erg kundig en had verstand van zaken.

Peter Huntelerslag
Directeur

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl