Haas

Het beste advies in Haas machines

Landré is exclusieve dealer van Haas machines in Nederland. We helpen u graag bij al uw vragen over Haas machines en geven graag een vrijblijvend advies over de best passende machine voor uw uitdaging.

Haas machines

Draaimachines

€ 23.995,-

 
 

Tapmachines

€39.995,-

 
 

Waarom Haas?

N

Betrouwbare producten

 
N

Breed machineprogramma

 
N

Hoge kwaliteitseisen

 

Landré, nogmaals erg bedankt voor de super service bij het verhelpen van de storing!

Daniel Kempers
Voorman

De onderhoudsmonteur die bij ons langs is geweest was erg kundig en had verstand van zaken.

Peter Huntelerslag
Directeur

Haas Automation

Haas machines zijn gebouwd om te presteren. Van de ruwe materialen tot de afgewerkte machine. Haas legt de nadruk op kwaliteit bij elke stap, hetgeen resulteert in een product dat robuust en betrouwbaar is, gemaakt om te blijven presteren.

Quality made in the USA

Alvorens een Haas CNC machine de fabriek verlaat, wordt deze aan meer dan 300 kwaliteits- en controletesten onderworpen, met inbegrip uren van testdraaien. Zelfs wanneer er niet aan de machine gewerkt wordt loopt deze vooraf geprogrammeerde taken af voor kwaliteitscontrole van nauwkeurigheden en prestaties.

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een zeer uitgebreid programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.