Haas CNC machines

Het beste advies in Haas Automation CNC machines

Landré is een officiële Haas Factory Outlet en hiermee exclusieve dealer van Haas Automation machines in Nederland. Wanneer u op zoek bent naar een professionele CNC draai- of freesmachine, dan maakt u met een Haas Automation machine de juiste keuze. Als Haas Factory Outlet hebben wij een zeer uitgebreid assortiment bewerkingsmachines, welke allemaal vervaardigd worden in Amerika en ontworpen zijn voor duurzaam onderhoud, eenvoudige installatie en een gebruiksvriendelijke bediening. Uiteraard staan onze Haas Factory Outlet specialisten voor u klaar en geven wij u graag vrijblijvend advies over de best passende machine voor uw uitdaging. Heeft u vragen over Haas Automation, de Haas Factory Outlet of over één van de hoogwaardige machines? Neem dan gerust contact met ons op!

Gratis advies?

Of wilt u meer informatie of een demonstratie? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste Haas CNC machine
die aansluit bij uw bedrijf.

Home » Verspaning » Haas

CNC Haas Automation machines

Haas CNC draaimachines - Landré

Haas draaimachines

€ 24.995,-

 
 

CNC Haas tapmachines - Landré

Haas tapmachines

€ 43.995,-

 
 

Waarom Haas Factory Outlet?

N

Betrouwbare producten

 

N

Breed machineprogramma

 

N

Hoge kwaliteitseisen

 

Klantquote over de service van Landré

Landré, nogmaals erg bedankt voor de super service bij het verhelpen van de storing!

Daniel Kempers
Voorman

Klantquote Teamworks over werkwijze van Landré

Wij zijn ongeveer 3 jaar geleden in contact gekomen met Landre. Wij waren meteen gecharmeerd door de transparantie waarmee Landre te werk gaat. Wij hebben ondertussen al 4 machines gekocht bij hen en zijn zeer tevreden over zowel Landre als Haas.

Michael Bos
Bedrijfsleider, Teamworks BV

Haas Factory Outlet - Landré

Haas Automation: machines die presteren

Haas Automation is een vooruitstrevend bedrijf en is altijd op zoek naar nieuwe innovaties waarmee ze de machines nog verder kunnen optimaliseren. Trends en ontwikkelingen in de markt worden in samenwerking met de Haas Factory Outlet dan ook scherp in de gaten gehouden, zodat Haas ook in de toekomst kwalitatieve machines met geavanceerde technologieën en een hoge toegevoegde waarde kan blijven aanbieden. Haas Factory Outlet Nederland is onderdeel van Landré en wij verzorgen al vele jaren succesvol de verkoop en service van Haas CNC machines.

Als officiële Haas Factory Outlet leveren wij Haas CNC machines die zijn gebouwd om te presteren. Dit is in alles merkbaar: van de ruwe materialen tot aan de in detail afgewerkte machines. Haas Automation legt bij de productie van haar machines namelijk de nadruk op kwaliteit bij elke stap. Dit resulteert in een product dat robuust en betrouwbaar is en tevens blijft presteren.

Wanneer u besluit een Haas Automation machine aan te schaffen heeft u de mogelijkheid om de machines uit te breiden met diverse opties. Onze Haas Factory Outlet specialisten helpen u graag met de keuze voor de juiste opties bij uw machine, zodat u uiteindelijk een machine vindt die volledig bij uw bewerkingsproces aansluit. En dankzij het intuïtieve bedieningspaneel zijn alle machines ook nog eens heel gebruiksvriendelijk.

Vrijblijvend adviesgesprek
Bent u nieuwsgierig geworden naar welke machines wij als officiële Haas Factory Outlet in ons programma hebben? Neem dan gerust contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek en wanneer gewenst een gratis demonstratie in onze eigen Haas Factory Outlet showroom. Uiteraard kunt u ook op onze website meer informatie vinden over de geavanceerde Haas Automation machines:
 

Haas Factory Outlet biedt uitstekende service

Alvorens een Haas CNC machine de fabriek verlaat wordt deze aan meer dan 300 kwaliteits- en controletesten onderworpen, met inbegrip van uren voor het testdraaien. Zelfs wanneer er niet aan de Haas machine gewerkt wordt loopt deze vooraf geprogrammeerde taken af voor de kwaliteitscontrole van nauwkeurigheden en prestaties. Op deze manier waarborgt Haas Automation de hoge kwaliteit en de betrouwbaarheid van de machines en met deze reden zijn wij dan ook zeer trots om een officiële Haas Factory Outlet te zijn.

Uiteraard hebben wij als Haas Factory Outlet een zeer breed assortiment Haas machines: van veelzijdige frees- en draaimachines tot aan hoogwaardige boor-/tapmachines. Deze geavanceerde Haas Automation machines blinken allemaal uit in het betaalbaar houden van uw productieproces. Zo zijn het stuk voor stuk ook allemaal zeer betrouwbare machines met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Mocht er zich onverhoopt toch een probleem voordoen, dan staan onze gecertificeerde Haas Factory Outlet technici voor u klaar. Daarnaast hebben wij als officiële Haas Factory Outlet direct toegang tot reserve onderdelen, die over het algemeen snel leverbaar zijn. Hierdoor zijn wij in staat om u snel te helpen bij al uw Haas service vragen.

Haas Automation parts portal
Heeft u reeds een Haas Automation machine op de werkvloer staan en heeft u een nieuw onderdeel nodig? Dan bieden wij als Haas Factory Outlet uitkomst met de Haas Parts Portal. Hier kunt u snel en eenvoudig het juiste onderdeel vinden. Het enige dat u hoeft te doen is het type of serienummer in te voeren en de benodigde Haas parts komen direct naar voren. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om direct een bestelling te plaatsen. Komt u er niet helemaal uit? Dan staan onze Haas Factory Outlet specialisten graag voor u klaar!

Build & Price tool voor Haas CNC verspaningmachines - Landré

Build & Price

Eigen machine samenstellen die volledig past bij uw productieproces? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Build & Price tool van Haas. Selecteer één van de machines uit het complete Haas aanbod en voeg de opties toe die u nodig denkt te hebben. Vervolgens krijgt u direct alle prijs- en financieringsinformatie, zonder dat u hoeft te wachten.

Automatisering voor CNC verspaningmachines - Landré

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

h

Compleet programma

Persoonlijk advies

Uitgebreide kennis

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.