Haas Automation

Het beste advies in Haas Automation CNC machines

Landré is een officiële Haas Factory Outlet en hiermee exclusieve dealer van Haas Automation machines in Nederland. Bent u op zoek naar een professionele CNC draai- of freesmachine? Dan maakt u met Haas de juiste keuze! Haas Automation heeft een zeer uitgebreid assortiment bewerkingsmachines, welke allemaal vervaardigd worden in Amerika en ontworpen zijn voor duurzaam onderhoud, eenvoudige installatie en een gebruiksvriendelijke bediening. Als officiële Haas Factory Outlet geven wij u graag een vrijblijvend advies over de best passende machine voor uw uitdaging. Heeft u vragen over de hoogwaardige Haas machines? Ook dan staan wij graag voor u klaar!

Spectaculaire Haas promoties!
Alléén in maart profiteert u van aanzienlijke kortingen op diverse Haas CNC machines.

Haas Automation machines

Draaimachines

€ 23.995,-

 

Tapmachines

€39.995,-

 

Waarom Haas Factory Outlet?

N

Betrouwbare producten

 
N

Breed machineprogramma

 
N

Hoge kwaliteitseisen

 

Landré, nogmaals erg bedankt voor de super service bij het verhelpen van de storing!

Daniel Kempers
Voorman

De onderhoudsmonteur die bij ons langs is geweest was erg kundig en had verstand van zaken.

Peter Huntelerslag
Directeur

Haas Automation

Als officiële Haas Factory Outlet leveren wij Haas machines die zijn gebouwd om te presteren. Dit is in alles merkbaar: van de ruwe materialen tot aan de afgewerkte machine. Haas Automation legt bij de productie van haar machines namelijk de nadruk op kwaliteit bij elke stap. Dit resulteert in een product dat robuust en betrouwbaar is en tevens blijft presteren.

Wanneer u besluit een Haas machine aan te schaffen heeft u de mogelijkheid om de machines uit te breiden met diverse opties. Onze Haas Factory Outlet specialisten helpen u graag met de keuze voor de juiste opties bij uw machine, zodat u uiteindelijk een machine vindt die volledig bij uw bewerkingsproces aansluit. En dankzij het intuïtieve bedieningspaneel zijn alle machines ook nog eens heel gebruiksvriendelijk.

Haas Factory Outlet

Alvorens een Haas CNC machine de fabriek verlaat, wordt deze aan meer dan 300 kwaliteits- en controletesten onderworpen, met inbegrip uren van testdraaien. Zelfs wanneer er niet aan de Haas Automation machine gewerkt wordt loopt deze vooraf geprogrammeerde taken af voor kwaliteitscontrole van nauwkeurigheden en prestaties.

Bij Haas Factory Outlet hebben we een zeer breed assortiment met Haas machines. Deze geavanceerde frees- en draaimachines van Haas Automation blinken uit in het betaalbaar houden van produceren. Het zijn zeer betrouwbare machines met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. En als officiële Haas Factory Outlet hebben wij gecertificeerde technici en directe toegang tot reserve onderdelen, die over het algemeen snel leverbaar zijn. Hierdoor zijn wij in staat om u snel te helpen bij al uw Haas service vragen.

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een zeer uitgebreid programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.