Haas verticale freesmachines

High-performance bewerkingscentra

De Haas verticale freesmachines bieden alle functies en prestaties die u nodig heeft tegen de beste prijs, waardoor de machines een perfecte investering zijn. Zo bieden ze u op den duur nut, flexibiliteit en extra productiviteit. Haas heeft een uitgebreid assortiment met verticale freesmachines om aan alle klantwensen te kunnen voldoen. Of u nu een standaard 3-assige freesmachine nodig heeft of een krachtig 5-assig bewerkingscentrum, voor iedere toepassing is er een geschikte verticale freesmachine.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 Haas verticale freesmachines

Haas VF-2SS

€ 56.995,-

Hoofdspil
Toerental max 12.000-omw/min

Verplaatsingen 
762 x 406 x 508 mm

Gereedschapwisselaar 
30 + 1 zijwisselaar

Vermogen
Hoofdmotor 22,4 kW

Brochure

Haas VF-4SS

€ 71.995,-

Hoofdspil
Toerental max 12.000-omw/min

Verplaatsingen
1.270 x 508 x 635 mm

Gereedschapwisselaar 
30 + 1 zijwisselaar

Vermogen
Hoofdmotor 22,4 kW

Brochure

Haas VF-3SSYT

€ 77.995,-

Hoofdspil
Toerental max 12.000-omw/min

Verplaatsingen
1.016 x 660 x 635 mm

Gereedschapwisselaar
30 + 1 zijwisselaar

Vermogen
Hoofdmotor 22,4 kW

Brochure

Offerte op maat?

Of meer informatie nodig?
Wij helpen graag bij het vinden van de juiste Haas verticale freesmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Het merk Haas

Haas


✔️ Betrouwbare producten
✔️ Breed machineprogramma
✔️ Hoge kwaliteitseisen

Build & Price

Eigen machine samenstellen die volledig past bij uw productieproces? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Build & Price tool van Haas. Selecteer één van de machines uit het complete Haas aanbod en voeg de opties toe die u nodig denkt te hebben. Vervolgens krijgt u direct alle prijs- en financieringsinformatie, zonder dat u hoeft te wachten.

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Haas verticale freesmachine

Haas heeft een breed verticaal freesmachineprogramma, waarmee vrijwel elk formaat en productiviteitsbereik te evenaren is. Bij de productie van de freesmachines wordt door Haas de focus gelegd op constante innovatie. Dit resulteert in kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare machines die voorzien zijn van de meest nieuwe en geavanceerde Haas technologie. De bewerkingscentra hebben krachtige, betrouwbare spindels en een gebruiksvriendelijke besturing. De gereedschapwisselaar in de verticale freesmachine biedt capaciteit en snelheid om de cyclustijden te minimaliseren.

Haas

Iedere Haas verticale freesmachine wordt ontworpen om te presteren. Bij de ontwikkeling van de ruwe materialen tot de afgewerkte machine wordt de nadruk door Haas gelegd op kwaliteit. Dit zorgt uiteindelijk voor robuuste, betrouwbare verticale freesmachines met een lange levensduur. Voor de verticale freesmachines de fabriek verlaten worden ze onderworpen aan meer dan 300 kwaliteits- en controletesten, met inbegrip van testdraaien. Zelfs wanneer er niet aan de machine gewerkt wordt loopt deze vooraf geprogrammeerde taken af voor kwaliteitscontrole van nauwkeurigheden en prestaties.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl