Haas horizontale freesmachines

Krachtige machines voor iedere toepassing

Haas horizontale freesmachines bieden de functies en prestaties die u nodig heeft om de productiviteit te verhogen. De machines zijn voorzien van de meest nieuwe, geavanceerde Haas technologie en hebben tal van superieure mogelijkheden. Haas heeft de horizontale freesmachines geproduceerd met de bekende robuustheid en betrouwbaarheid, waardoor de machines verzekerd zijn van een lange levensduur.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 Haas horizontale freesmachines

Haas EC-400

€ 163.995,-

Hoofdspil
Toerental max 8.100-omw/min

Verplaatsingen
559 x 635 x 559 mm

Gereedschapwisselaar
30 + 1 zijwisselaar

Brochure

Haas EC-1600

€ 177.995,-

Hoofdspil
Toerental max 7.500-omw/min

Verplaatsingen
1.626 x 1.270 x 813 mm

Gereedschapwisselaar
30 + 1 zijwisselaar

Brochure

Haas EC-1600ZT

€ 213.995,-

Hoofdspil
Toerental max 7.500-omw/min

Verplaatsingen
1.626 x 1.270 x 1.016 mm

Gereedschapwisselaar
30 + 1 zijwisselaar

Brochure

Offerte op maat?

Of meer informatie nodig?
Wij helpen graag bij het vinden van de juiste Haas horizontale freesmachine die aansluit bij uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Bekijk alle Haas horizontale freesmachines

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Het merk Haas

Haas


✔️ Betrouwbare producten
✔️ Breed machineprogramma
✔️ Hoge kwaliteitseisen

Build & Price

Eigen machine samenstellen die volledig past bij uw productieproces? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Build & Price tool van Haas. Selecteer één van de machines uit het complete Haas aanbod en voeg de opties toe die u nodig denkt te hebben. Vervolgens krijgt u direct alle prijs- en financieringsinformatie, zonder dat u hoeft te wachten.

Automatisering

Intelligente automatiseringssystemen en –oplossingen kunnen het rendement van uw bewerkingsproces verhogen en de productietijd versnellen. Landré heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van automatisering, waardoor u kunt profiteren van enorme voordelen die bijvoorbeeld uw levertijd verkorten en de capaciteit verhogen.

Haas horizontale freesmachine

Het horizontale freesmachineprogramma van Haas is geschikt voor vrijwel iedere toepassing. Met de gerenommeerde robuustheid en betrouwbaarheid zijn de Haas horizontale freesmachines zeer geschikt voor het minimaliseren van cyclustijden en het verhogen van het rendement. Bij de productie van de machines wordt door Haas de focus gelegd op constante innovatie. Dit resulteert in kwalitatief hoogwaardige freesmachines die voorzien zijn van de meest nieuwe en geavanceerde Haas technologie.

Haas

Iedere Haas horizontale freesmachine wordt ontworpen om te presteren. Bij de ontwikkeling van de ruwe materialen tot de afgewerkte machine wordt de nadruk door Haas gelegd op kwaliteit. Dit zorgt uiteindelijk voor een lange levensduur van de horizontale freesmachines. Voor de horizontale freesmachines de fabriek verlaten worden ze onderworpen aan meer dan 300 kwaliteits- en controletesten, met inbegrip van testdraaien. Zelfs wanneer er niet aan de machine gewerkt wordt loopt deze vooraf geprogrammeerde taken af voor kwaliteitscontrole van nauwkeurigheden en prestaties.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl