DyeMansion DM60

De meest toonaangevende kleuroplossing

De DM60 van DyeMansion is de meest toonaangevende kleuroplossing voor industriële additive manufacturing. Geen handmatig proces meer, maar automatisch kleuren van 3D-geprinte kunststoffen dat eenvoudig kan worden gereproduceerd. De innovatieve DeepDye Coloring (DDC) technologie biedt onbeperkte kleurkeuzes. Het geautomatiseerde reinigingsprogramma maakt de DM60 flexibel in gebruik en een snelle kleurwisseling mogelijk.

Vanaf prijs op aanvraag

Onbeperkte kleurkeuzes

De innovatieve DeepDye Coloring (DDC) technologie biedt onbeperkte kleurkeuzes. Als DM60-gebruiker profiteert u van de grootste kleurendatabase. Naast meer dan 170 RAL- en gestandaardiseerde kleuren, die klaar zijn voor gebruik zonder extra ontwikkelingskosten en wachttijden, biedt de DM60 kleurafstemming ook de mogelijkheid om individuele tinten te creëren. Het volautomatische reinigingsprogramma van de DM60 maakt een flexibel gebruik en een snelle kleurwisseling mogelijk.

Exacte kleurformules

Het kleuren van 3D-geprinte kunststoffen was lange tijd een handmatig, oncontroleerbaar proces. De DM60 verzorgt dit proces en biedt een wereldwijd aanbod van exacte kleurrecepten tot op de microgram. Dit maakt een industrieel proces mogelijk dat voor de gebruiker niet eenvoudiger kan en op elk moment kan worden gereproduceerd. De kracht van de DM60 zit in de kleurencartridges, de afwerking en de gewenste kleur.

ISO-gecertificeerde kleuren

De vraag naar 3D-geprinte producten neemt voortdurend toe. De ISO-gecertificeerde kleuren maken de DyeMansion DM60 tot een vertrouwde technologiepartner voor biocompatibele brillen of medische orthesen en voor licht- en hittebestendige auto-interieurs. Met deuitgebreide ColorsX-lijn speelt de DM60 in op branchespecifieke eisen en wordt er altijd uitgekeken naar nieuwe input voor verdere ontwikkeling van de DeepDye Coloring-technologie.

DyeMansion logo

Waarom DM60?

✔ Consistente resultaten en kwaliteit
✔ Onbeperkte kleuren
✔ ISO-gecertificeerde biocompatibele kleuren
✔ Verlaag de kosten en doorlooptijden voor het verven van onderdelen

Kenmerken

✔ Robuuste en stevige constructie
✔ Werkt met MJF-technologie
✔ Verwerkt grote batches (bijv. HP MJF 4200)
✔ Cyclustijd van 150 minuten

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl