3D printing service

RapidCenter: uw online productie platform
voor 3D printing en additieve productie

Met de dienstverlening als online printservice heeft RapidCenter de laatste jaren de meest uiteenlopende applicaties mogen realiseren en zijn ze in korte tijd uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor veel bedrijven. Van een enkel prototype tot grotere oplages voor eindproductie biedt RapidCenter toegang tot alle vooraanstaande 3D printtechnieken in metaal en kunststof die op dit moment voorhanden zijn. Het RapidCenter Service Team helpt u dan ook graag op weg de juiste applicaties te vinden die passen bij uw visie en wensen.

RapidCenter – de voordelen van de 3D printing service

RapidCenter maakt additieve productie een integraal onderdeel van uw ontwerp- en fabricageproces. Hierdoor profiteert u van kortere doorlooptijden, on-demand productie en ultieme vormvrijheid. Met de 3D printing service van RapidCenter kunt u de functionaliteit van uw producten maximaal optimaliseren en de voorraad minimaliseren. Tussendoor heeft u de mogelijkheid om de resultaten te beoordelen, zodat u wanneer nodig snel aanpassingen kunt doorvoeren in de ontwerpen.

Het Service Team van RapidCenter helpt u graag naar het beste eindresultaat. Via het online platform heeft u de keuze uit verschillende materialen en applicaties. Daarnaast kunt u uw bestanden snel en eenvoudig uploaden, zodat het Service Team u direct kan voorzien van productie analyses, prijzen en levertijden.