Ermak HGS

De snelste knipmachine in zijn klasse

De HGS serie van Ermak horen bij de snelste knipmachines in hun klasse met tot 28 slagen per minuut over de volle kniplengte. De doosvormige frame constructie behoud zijn stijfheid en vorm ook bij hoge belasting. De snijspleet is eenvoudig manueel te verstellen. Optioneel is een CNC gestuurde snijspleetinstelling leverbaar. De achteraanslag heeft een bereik van 1.000 mm en is voorzien van automatische opklapfunctie.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf 22.200,-

Specificaties

N

Kniplengte: 2.100 mm – 4.100 mm

N

Snijhoek 1,2 – 1,5 graden

N

Capaciteit: 6 – 8 mm staal

N

Achteraanslag bereik 1.000 mm

Voordelen machine

De HGS knipmachine serie van Ermak beschikt over een gebruiksvriendelijke Sybtouch6 touch screen besturing voor het maken van een knipprogramma. U kunt hierdoor in slechts een paar seconden een knipprogramma maken via het EasyCut programma. De Ermak HGS knipmachines zijn CE gecertificeerd.

ROI machine

De Ermak HGS hydraulische, oscillerende knipmachines zijn snel knippende en economisch geprijsde machines. De oscillerende HGS knipmachine is zeer geschikt voor het knippen van materialen tot maximaal 8 mm.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl