Ewikon micro
manifold technologie

Voor iedere toepassing een geschikte oplossing

Ewikon biedt naast de standaard systemen ook op maat gemaakte oplossingen voor de optimalisatie van het spuitgietproces bij zeer kleine onderdelen. De micro manifold technologie van EWIKON is een nieuwe gestandaardiseerde oplossing voor de efficiënte, grootschalige productie van polyolefinedelen met kleine shotgewichten in matrijzen met extreem veel holtes. De technologie is vooral bedoeld voor de verpakkings- en medische industrie.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf prijs op aanvraag

Specificaties

N

Voor compacte, stabiele matrijsontwerpen

N

Geïntegreerde koeling

N

Op maat gemaakte oplossingen

N

Eenvoudig in gebruik en onderhoud

Voordelen systeem

Met slechts één regelzone per micro-manifold is de hoeveelheid kabels gereduceerd, net als de ruimte in de plaat van het manifold frame die is vereist voor de bedrading van het systeem. Bovendien zijn er geen flexibele kabels geïnstalleerd in de hete gebieden. Een deel van de vrijgekomen ruimte kan worden gebruikt om additionele ondersteuning in de plaat te integreren. Dit zorgt ervoor dat de matrijsontwerpen bijzonder compact en stabiel zijn.

De koelingstoevoer met overgang naar de matrijsinzetstukken wordt bij de micro manifold technologie direct geïntegreerd in de hothalf. De neuzen kunnen eenvoudig gewisseld worden na het verwijderen van de inzetstukken van de matrijs. Hiervoor hoeft u de matrijs niet los te koppelen van de machine.

ROI systeem

De micro manifold systemen en technologie van Ewikon voor kleine onderdelen zullen het spuitgietproces nog verder optimaliseren. De technologie is ideaal voor onder andere de verpakkings- en medische industrie.

Het gebruik van deze technologie zorgt voor een betrouwbaar verwerkingsproces van polyolefinen in een compacte, zeer stabiele en hoogwaardige matrijs.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl