Ewikon pro CONTROL

De nieuwe maatstaf in bedieningsgemak

Met een intuïtieve, zelf-verklarende en overzichtelijke Touch Screen bediening maakt het nieuwe Ewikon pro CONTROL regeltechniek programma een betrouwbare en nauwkeurige regeling van uw hotrunnersysteem mogelijk. Het snelle regelgedrag maakt de pro CONTROL  regelaars universeel inzetbaar voor het regelen van alle standaard hotrunners, maar ook voor meervoudige systemen met slanke lichtgewicht hotrunnerneuzen.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf prijs op aanvraag

Specificaties

N

High performance regeltechniek met Touch Screen bediening

N

Volledige controle over het proces

N

Geïntegreerde communicatie interfaces

N

Beschikbaar in verschillende soorten behuizingen

N

Gemakkelijk in onderhoud

Brochure - Ewikon Pro Control regeltechniek

Download brochure

Verstuur de brochure naar:

Ja, ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.

Soorten behuizing

De nieuwste Ewikon pro CONTROL regeltechniek beschikt over geïntegreerde communicatie interfaces voor een eenvoudige aansluiting op de spuitgietmachine via digitale signalen en voor uitgebreide ondersteunings- en foutdetectiefuncties. De regeltechniek is leverbaar met verschillende behuizingen. Voor de besturing van hotrunnersystemen met 6 – 36 regelzones wordt de Ewikon pro CONTROL geleverd met een compacte tafelbehuizing, waarbij u kunt kiezen uit drie maten met een draaibaar 7” Touch Screen of een extern te monteren 15” Touch Screen. Heeft u een hotrunnersysteem met hoge voudigheid tot maximaal 120 regelzones? Dan wordt de Ewikon pro CONTROL geleverd met torenbehuizing en 10” Touch Screen display. Tevens is voor dit type behuizing een 19” Touch Screen monitor beschikbaar. Als laatste heeft Ewikon ook nog een bijzonder kostenefficiënte versie beschikbaar voor de systemen met 2 of 6 regelzones.

ROI systeem

Met het Ewikon pro CONTROL regeltechniek programma bent u verzekerd van een nauwkeurige aansturing van uw hotrunner, waardoor u het spuitgietproces kunt optimaliseren en de betrouwbaarheid van uw productie kunt verhogen.

U beschikt met de regeltechniek over een geavanceerd en intelligent systeem met ondersteunende functies en handige opties voor het detecteren van fouten. Zo weet u zeker dat uw hotrunnersysteem voldoet aan uw hoogste verwachtingen.

Wilt u meer weten over Ewikon pro CONTROL regeltechniek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie en geven u wanneer gewenst direct advies op maat over uw productieproces. 

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Landré, nogmaals erg bedankt voor de super service bij het verhelpen van de storing!

Daniel Kempers
Voorman

De onderhoudsmonteur die bij ons langs is geweest was erg kundig en had verstand van zaken.

Peter Huntelerslag
Directeur

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl