Ewikon L2X Drop-In systeem

Hotrunner-oplossing met een hoge productiebetrouwbaarheid

Het Ewikon L2X Drop-In systeem kan zeer eenvoudig in de mal geïntegreerd worden en heeft een hoge productiebetrouwbaarheid. Het systeem combineert directe verwarming voor perfecte, thermische prestaties met een nieuwe aansluittechniek. De neuzen zijn direct in de manifold geschroefd, waardoor het systeem volledig lekvrij is en stilstand wordt voorkomen. De L2X Drop-In oplossing wordt volledig geassembleerd geleverd met neuzen, manifold, aanspuitstuk en volledige bedrading inclusief aansluitdoos, zodat u het systeem direct en eenvoudig kunt integreren in de matrijs.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf prijs op aanvraag

Specificaties

N

Kanaaldiameter van 6 – 18 mm

N

Naaldafsluiting open/gesloten

N

Shotgewicht van 0,1 gr – 10 kg

N

Volledig lekvrij systeem

Voordelen systeem

Door de volledig geassembleerde levering kunt u het Ewikon L2X Drop-In systeem snel integreren in uw matrijs. De neuzen zijn in de manifold geschroefd, waardoor het absoluut lekvrij is. Het voorkomt tevens stilstand van de productie.

ROI systeem

De Ewikon L2X Drop-In hotrunner-oplossing is een systeem dat eenvoudig in de matrijs geïntegreerd kan worden en zorgt voor een hoge productiebetrouwbaarheid.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl