Ermak ETP-S

Voor ponsresultaten met een hoge nauwkeurigheid

De ETP serie ponsmachines zijn gebouwd op een stabiel spanningsvrij brugframe. Deze robuuste en uiterst stabiele constructie minimaliseert de axiale en radiale vervorming die door de kracht van het ponsen voortgebracht wordt. Dit leidt weer tot een zeer hoge nauwkeurigheid en een aanzienlijk langere standtijd van de ponsgereedschappen. Ook het standaard Airblow gereedschap smeersysteem draagt hieraan bij. De machine wordt standaard geleverd met 27 of 33 stations, waarvan 3 draaibaar. Door het gebruik van multi-tools kan de gereedschapscapaciteit verder worden vergroot tot 54 posities.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf 153.800,-

Specificaties

N

Ponskracht: 20 ton of 30 ton

N

Aantal gereedschappen: 27 of 33

N

Maximale ger. diameter: 88,9 mm

N

Max. ponssnelheid: 2.000 HPM

Voordelen machine

De Servo aandrijving in de ETP-S serie zorgt voor een laag energieverbruik gekoppeld aan een hoge markeersnelheid tot maximaal 2.000 HPM. De stoter beweging is programmeerbaar waardoor deze geoptimaliseerd kan worden voor ponsen of vervormingen. Ook ondersteunt de Fanuc 31i besturing het gebruik van wiel gereedschappen voor snijden of vervormen.

ROI machine

Ermak ETP-S ponsmachines onderscheiden zich door een ponsnauwkeurigheid van ± 0,1 mm, en een herhalingsnauwkeurigheid van 0,05 mm op het volledige werkbereik van de machine.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl