WorldSkills Nederland 2024

Haas CNC machine in gebruik tijdens de WorldSkills 2024

Landré trots partner van worldSkills Nederland 2024

Landré staat opnieuw klaar om zich in te zetten voor de groei en ontwikkeling van jong talent, als trotse partner van WorldSkills Nederland 2024!

Naast de financiële steun aan onderwijsinstellingen in het technische onderwijs ondersteund door de Gene Haas Foundation draagt Landré graag bij aan de ontwikkeling van opkomend talent. Daarom zetten wij ons natuurlijk ook dit jaar in om nog meer jongeren de kans te geven waardevolle ervaringen op te doen die van waarde kunnen zijn op hun toekomstige school- en studiekeuzes. 

Het WorldSkills evenement biedt een unieke gelegenheid voor jongeren om praktijkervaring op te doen binnen verschillende beroepsvelden. Tijdens dit evenement worden beroepspraktijken nagebootst, waardoor de deelnemers hands-on ervaring kunnen opdoen en hun vaardigheden kunnen aanscherpen.

Op 21 en 22 maart zullen meer dan 700 jongeren uit het primair, voorbereidend middelbaar en middelbaar beroepsonderwijs samenkomen in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch om deel te nemen aan deze spannende wedstrijd. Ze zullen strijden om de titel van onder andere beste jonge verspanner, metselaar of mechatronicus. Het belooft een inspirerend en uitdagend evenement te worden waarbij talent en vakmanschap centraal staan.

Als partner van WorldSkills Nederland zijn we enorm enthousiast om ons steentje bij te dragen aan dit fantastische evenement. Dit jaar stellen we met trots onze Haas-machines ter beschikking, waarmee de deelnemers hun vaardigheden kunnen demonstreren en verder ontwikkelen. We kijken ernaar uit om deze talentvolle jongeren te zien excelleren en zijn vastbesloten om hen te ondersteunen op hun weg naar succes.

Wedstrijdlocatie

WorldSkills Nederland 2024