CAM software

De kortste weg van digitale tekening tot machineprogramma

Met CAM software kunt u op de meest snelle en eenvoudige manier CNC machineprogramma’s genereren. Met de allerlaatste technieken van CAM software heeft u niet alleen sneller een programma gemaakt, maar u kunt er ook een hoop kosten mee besparen. Dit komt niet alleen voort uit het feit dat u sneller kunt programmeren met CAM software, terwijl de machine aan het bewerken is. De winst zit voornamelijk in de instellingen van de nieuwste freestechnieken, waarmee de standtijd van het gereedschap met een factor 5 of meer kan toenemen en eigen standaard bewerkingen gemaakt kunnen worden. De programmeer- en bewerkingstijden zullen hierdoor enorm verkort worden. 

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Het merk OneCNC

OneCNC

Logo OneCNC - Softwareoplossingen - Landré
✔️ High-performance
✔️ Voortdurende ontwikkeling
✔️ Krachtige CAD/CAM

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

De voordelen van CAM software

Tijdens het productieproces streeft u natuurlijk altijd naar een zo hoog mogelijk rendement. Hiervoor dient u het maximale uit uw machines te halen, waarbij de juiste softwareoplossing een zeer belangrijke rol speelt. De software zorgt er namelijk voor dat de bewerkingen uitgevoerd worden door de machine. CAM software wordt ingezet voor het genereren van machineprogramma’s voor de verspaning. De standaardbewerkingen op draai- en freesmachines kunnen met de inzet van CAM software veel sneller ingezet worden. De machines kunnen hierdoor ook sneller aan de slag, waardoor u profiteert van een tijdbesparing en een hogere capaciteit. De CAM-software is in staat om verschillende CAD-bestanden in te laden en de software beschikt daarnaast over handige bewerkingsstrategieën. Door het inzetten van CAM software kunt u het aantal fouten tijdens de productie enorm verminderen en u heeft tevens een efficiëntere inzet van de machines.

Toepassingen CAM software

In de verspanende industrie worden veel CNC machines gebruikt voor het draaien of frezen. Om deze machines zo optimaal mogelijk te laten werken moeten goede machineprogramma’s gemaakt worden, zodat bijvoorbeeld de juiste snelheid van het gereedschap goed bepaald wordt en de bewerking op de juiste plek plaatsvindt. Voor het genereren van deze programma’s kunt u CAM software gebruiken: een snelle en vaak eenvoudige manier voor het maken van CNC machineprogramma’s. De CAM softwareoplossingen zijn geschikt voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen, zoals constructiebedrijven, productiebedrijven en machinebouwers. Landré heeft een breed aanbod in CAM software, zodat er voor iedere toepassing een geschikte softwareoplossing is. Onze specialisten adviseren u graag vrijblijvend over de systemen.

 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl